Menu

04 februari 2010

Bakker Bart neemt Supervlaai over

Voor Bart’s Retail past de overname in de strategie om de positionering van de franchiseformule Bakker Bart naar een nog hoger niveau te brengen door ambachtelijk geproduceerde, dagverse vlaaien in het assortiment op te nemen. De assortimentsuitbreiding sluit bovendien aan bij de steeds belangrijker wordende consumptie in de Bakker Bart-vestigingen (ontbijt, koffiemoment, lunch, e.d.) en bij de groei in de zakelijke markt (broodjeslunch en traktaties).

“De krachtenbundeling vormt een verrijking voor beide formules”, aldus algemeen directeur Robert van Ballegooijen van Bart’s Retail B.V. “Wij profileren ons beide succesvol met producten die in hun eigen segmenten als ‘de lekkerste’ worden ervaren. Dat biedt een sterke basis voor verdere groei en ontwikkeling.”

“De overname door Bart’s Retail biedt de ondernemers van Supervlaai een professioneel bredere ondersteuning, ook liften ze mee in de marketinginspanningen die Bart’s Retail voor vlaaien gaan doen” aldus René Terneusen, directeur van Supervlaai Retail. Samen hebben we de ambitie om de markt voor verse vlaaien te laten groeien.”

Ander nieuws

12 april 2024

Van Rembrandt tot ANWB-paal