Menu

04 december 2013

Conclusion gaat voor groei met Gilde

Om nieuwe kansen voor kwalitatieve en kwantitatieve groei optimaal te kunnen benutten, heeft Conclusion investeerder Gilde aangetrokken.

Met de komst van Gilde begint een nieuwe fase in de ontwikkeling van Conclusion als meest veelzijdige en hoogwaardige dienstverlener van Nederland.

Gilde neemt een belang in Conclusion als betrokken en enthousiaste aandeelhouder, die de ambities deelt en voornamelijk op strategisch niveau betrokken zal zijn. Roelof Bijlsma en Murat Kiran blijven hun actieve rol als ondernemers en aandeelhouders vervullen. Erik Hallers neemt afscheid om te kunnen focussen op activiteiten buiten Conclusion.

Roelof Bijlsma: "Groei zit in het DNA van Conclusion. Economische groei, persoonlijke groei én vooral: groei in de toegevoegde waarde die we bieden aan onze klanten. Met als motor voor die groei natuurlijk de unieke en hoogwaardige oplossingen die wij als geen ander kunnen bieden.Gilde is voor ons de ideale nieuwe partner die het mogelijk maakt om niet zozeer groter, maar vooral (nóg) beter te worden: nóg meer ‘best-in-class’ professionals aantrekken, nóg meer investeren in state of the art kennis en kunde, nóg verder vooroplopen in technologische ontwikkelingen."

Over Conclusion

Conclusion, opgericht in 1997, is de meest veelzijdige zakelijk dienstverlener van Nederland op het gebied van Human Capital, Communication, Organisation en Technology. Het concern omvat 30 werkmaatschappijen met totaal ruim 1600 medewerkers. Deze werken in flexibele configuraties samen vanuit de filosofie: oplossingen die in samenhang worden ontworpen zijn beter.

Over Gilde Equity Management Benelux

Gilde Equity Management Benelux is een onafhankelijke investeringsmaatschappij gericht op participaties in middelgrote ondernemingen in de Benelux, met EUR 500 miljoen onder beheer. Gilde heeft een brede ervaring met investeringen in dienstverlening met participaties in o.a. Actief Interim, BlueCielo, Nspyre en PQR, maar daarnaast ook (voormalige) investeringen in Dunlop Protective Footwear, HG, Johma, Kroon-Oil en Pré Pain & Smithuis.

Ander nieuws

23 mei 2024

Bruynzeel versnelt ambitie om in 2035 Net Zero te bereiken