Menu

10 januari 2022

EIFFEL groeit verder met overname adviesbureau Ruimte in Advies

De expert in het ruimtelijk domein wordt onderdeel van de snelgroeiende EIFFEL-community

Arnhem, 10 januari 2022 – Consultancy- en interimspecialist EIFFEL heeft Ruimte in Advies overgenomen, een van oorsprong Limburgs adviesbureau voor bedrijven en overheden. Voor EIFFEL is de overname een belangrijke stap om haar groeiambities in het fysieke domein waar te maken, na eerder in hetzelfde domein al Palladio en GemVast te hebben overgenomen.

Bredere dienstverlening

Michel te Riele, business unit director Lokale Overheid bij EIFFEL, is trots op de overname. “Met de komst van Ruimte in Advies breiden wij onze dienstverlening zowel kwalitatief als kwantitatief uit. Dat past bij onze ambitie om organisaties en overheden een steeds completere service te bieden en zo mee te bouwen aan het Nederland van morgen. Binnen de EIFFEL-community verwelkomen we straks planologen, juristen en bestuursadviseurs die ons direct versterken, in een voor ons interessante regio. Een hele mooie stap naar een nog bredere dienstverlening.”

Bruggenbouwer

Eveline Engels richtte Ruimte in Advies in 2008 als jonge jurist op. De informele en laagdrempelige stijl van adviseren sprak veel klanten aan en haar adviesbureau bouwde in 14 jaar een hechte relatie op met veel lokale overheden in Zuid-Nederland. Nu staat haar team aan de vooravond van een nieuw avontuur. Eveline daarover: “Ik verheug me ontzettend op deze grote stap vooruit met Ruimte in Advies. De klik met EIFFEL was er direct en geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Ruimte in Advies is opgericht als bruggenbouwer tussen overheid en particulier. Door in zee te gaan met EIFFEL wordt de brug nu stevig in beton gegoten.”

Hoewel de diensten van Ruimte in Advies verdergaan onder de vlag van EIFFEL, blijft de stijl van persoonlijke benadering voor opdrachtgevers overeind. Eveline Engels blijft bovendien werkzaam als business unit director. “De culturen matchen perfect en dat was voor beide partijen een belangrijke voorwaarde. Wij stralen rust en vertrouwen uit, dat ‘wij gaan het voor je regelen’-gevoel heerst ook binnen EIFFEL. Voor onze klanten is het mooi dat ze toegang krijgen tot de brede expertise van EIFFEL en onze mensen krijgen de kans zich in een grote, dynamische community te ontwikkelen. Daar kijken we allemaal enorm naar uit.”

Ander nieuws

03 juli 2024

HC Groep en Swegon bundelen hun krachten!