Menu

31 juli 2008

Gilde en management kopen Ordina Technical Automation (TASK24)

Ordina Technical Automation gaat haar dienstverlening onder de nieuwe naam, TASK24, continueren met het huidige specialisten- en klantbestand en wordt daarmee de grootste nietbeursgenoteerde onderneming in de bedrijfstak.

Alle betrokkenen zijn ervan overtuigd dat de verzelfstandiging van TASK24 een solide basis voor groei en continuïteit biedt die geheel in lijn ligt met de wens van het personeel en de klanten. TASK24 heeft de ambitie om de technical automation voorkeurspartner en –werkgever te worden op specifieke deelgebieden.

TASK24 beschikt over een krachtige mix van embedded en industriële automatiseringsspecialisten inzetbaar op het totale technische automatiseringsvlak van chip tot en met fabriek. De kerndiensten bestaan uit detachering, consultancy, projectmanagement, development en engineering.

Gilde is zeer verheugd met de krachtenbundeling die met de onderneming tot stand is gekomen. Het stelt de onderneming in staat zich weer volledig op haar kernactiviteiten te richten en invulling te geven aan haar ambitieuze groeiplannen. De zelfstandigheid biedt, zonder enige beperkingen het juiste fundament om met het huidige profiel specialisten optimaal in te kunnen spelen op de vraag vanuit de technical automation markt.

Over Gilde

Gilde Equity Management Benelux is een belangrijke Nederlandse marktleider voor grote en middelgrote buy-outs en is één van de fondsen van Gilde Investment Management. Gilde Investment Management is opgericht in 1982 en beheert over verschillende fondsen circa € 2.0 miljard. Gilde investeerde sinds haar oprichting in meer dan 250 bedrijven en heeft veel ervaring in een groot aantal marktsegmenten. Voorbeelden van recente investeringen van Gilde zijn o.a. De Banket Groep, ETNA Groep en Koninklijke Nedschroef. In de ICT branche heeft Gilde eerder geïnvesteerd in PQR, Solidium, Jobpartners, Application Networks en Carmen Systems.

Nadere informatie:

TASK24
De heer Eijkhout, algemeen directeur
Tel. +31 (0)73 5235910
Fax +31 (0)73 5223285
E-mail geert.eijkhout@ordina.nl
Internet www.task24.nl

Gilde Equity Management (GEM) Benelux
De heer Glas, Partner
Tel. +31 (0)30 2192542
Fax +31 (0)30 2192575
E-mail Glas@gilde.nl
Internet www.gilde.nl

Ander nieuws

08 mei 2024

Maarten Hut wordt de nieuwe CEO van Fruity Line