Menu

20 mei 2016

Impulse Info Systems kiest Gilde als partner voor de toekomst

Oldenzaal, mei 2016 – Impulse Info Systems (“Impulse”), ontwikkelaar van software applicaties (elektronisch patiënten dossier) voor de gezondheidszorg, is een partnership aangegaan met Gilde Equity Management (GEM) Benelux (“Gilde”). Impulse ondersteunt met haar software dagelijks een groeiend aantal van ongeveer 30.000 zorgprofessionals. Gilde zal haar kapitaal en ervaring in de IT en software industrie inzetten om Impulse te versterken en verdere groei te bewerkstelligen. Oprichter Henk Koopman blijft in zijn huidige rol als directeur en grootaandeelhouder betrokken.

Impulse, opgericht in 1994 en gevestigd in Oldenzaal, levert software aan een breed scala van zorginstellingen. In de geestelijke gezondheidszorg heeft de onderneming een sterke reputatie opgebouwd, maar ook in andere segmenten timmert de onderneming al flink aan de weg. Het innovatieve zorginformatiesysteem USER® stelt zorginstellingen in staat het primaire zorgproces volledig te automatiseren en de financiële administratie en facturatie maximaal te ontzorgen. De onderneming investeert continu in vernieuwing en uitbreiding van haar software en dienstverlening. In nauwe samenwerking met haar klanten wordt gekeken hoe met behulp van het elektronisch patiënten dossier de kwaliteit en efficiëntie van de zorg verbeterd kan worden.

Gilde heeft sinds haar oprichting in 1982 uitgebreide ervaring opgedaan met succesvolle en innovatieve bedrijven in de software industrie. Gilde was eerder betrokken bij onder andere BlueCielo, Conclusion, PQR en NSPYRE.

Ander nieuws

23 mei 2024

Bruynzeel versnelt ambitie om in 2035 Net Zero te bereiken