Menu

02 april 2014

Kruidenfabrikant ISFI NV trekt nieuw kapitaal aan om verder te groeien

Vandaag werd officieel bekend gemaakt dat een deel van het management –waaronder de zoon van oprichtster Anne-Marie Stevens- samen met ondernemer Davy De Muyer de nieuwe eigenaars worden van ISFI NV (International Spice and Food Import).

Hierbij worden ze ondersteund door investeringsgroep Gilde Equity Management Benelux die voordien, samen met De Muyer, eigenaar waren van oa saladefabrikant Hamal Signature uit Turnhout.

ISFI NV zal vanaf heden aangestuurd worden door Davy De Muyer die als CEO, samen met het huidige management wil verder bouwen op de stevige fundamenten die de voorbije jaren werden geïnstalleerd.

“In de toekomst willen we de concurrentiepositie verder versterken in binnen –en buitenland door een duidelijk accent te leggen op constante kwaliteit en aantrekkelijke concepten” aldus CEO De Muyer. Het hoge niveau van dienstverlening dat symbool staat voor ISFI zal worden verdergezet en waar mogelijk nog worden verstevigd.

ISFI NV heeft zich de voorbije jaren sterk gefocust op het installeren van een modern productieapparaat en is klaar voor een nieuwe fase waarin de nadruk zal worden gelegd op klantgerichtheid, kwaliteit en R&D.

De groei ambities zijn groot, waarbij eventuele passende samenwerkingen en overnames tot de mogelijkheden zullen behoren.

www.isfi-spices.com

Over ISFI NV

Isfi NV is sedert 1982 producent en importeur van kruiden. De onderneming staat voor superieure kwaliteit en produceert hoofdzakelijk retail huismerken. De producten zijn terug te vinden in haast alle supermarkten in België en ook ver daarbuiten.

Ander nieuws

08 mei 2024

Maarten Hut wordt de nieuwe CEO van Fruity Line