Menu

30 november 2023

Linda Keijzer wordt CEO van de Homefashion Group

Raamsdonksveer/Tilburg – Linda Keijzer wordt de nieuwe CEO van de Homefashion Group, het bedrijf achter de merken Leen Bakker en Kwantum met ruim 750 mio omzet en 4200 medewerkers. Zij begint op 1 januari 2024 en volgt Albert Voogd op, die het komende jaar als adviseur bij de Homefashion Group betrokken zal blijven.

De Homefashion Group heeft het afgelopen jaar zeer fors geïnvesteerd in de omnichannel ontwikkeling, nieuwe winkelconcepten voor zowel Kwantum als Leen Bakker en doorontwikkeling van advies bij je thuis inclusief bijbehorende services als bezorging & montage aan huis. Inmiddels heeft de HFG bijna 300 bezorgers, monteurs en verkoopmedewerkers op de weg.

Linda Keijzer is de aangewezen persoon om deze ontwikkelingen, de komende jaren, verder vorm te geven met sterke commerciële proposities voor onze klanten.

Linda heeft een uitgebreid track record in de retail. Tot afgelopen zomer was zij CEO van Xenos, waar zij Xenos weer duurzaam op de kaart heeft gezet. Zij heeft meerdere directiefuncties bekleed bij Royal Ahold, AS Watson, ANWB en DA.

Gerhard Nordemann, managing partner van Gilde Equity Management, eigenaar van de Homefashion Group:

“Linda heeft bij diverse retail merken goede resultaten geboekt. Zij heeft mooie Nederlandse merken succesvol her-ontwikkeld en tot bloei gebracht in uiterst uitdagende tijden. Daarmee hebben we ook het volledige vertrouwen dat zij de Homefashion Group met het team naar een structureel duurzame toekomst gaat leiden bij onze portfolio merken Leen Bakker en Kwantum. Ik kijk uit naar de samenwerking. Linda kan daarbij voortbouwen op het werk dat Albert het afgelopen jaar heeft verricht. We zijn hem daar zeer erkentelijk voor en Albert blijft als adviseur het komende jaar bij Homefashion betrokken .”

De ondernemingsraad heeft een positief advies uitgebracht over de benoeming van Linda Keijzer.

Ander nieuws

14 juni 2024

Bruynzeel wint prestigieuze order van Charles Darwin Foundation