Menu

21 juni 2011

Nspyre neemt 50.000 IT'ers over

Betrokken partijen zijn overeengekomen geen mededelingen te doen over de identiteit van de verkopende partij en het overnamebedrag. De overname is inclusief huisvesting en betreft vijf vestigingen in Midden- en West Europa, inclusief het hoofdkantoor in Engeland. Het huidige management blijft aan en er gaan geen arbeidsplaatsen verloren.

Al geruime tijd zag Nspyre groeikansen in de IT sector en deze overname past uitstekend bij de strategie om met technologie waarde toe te voegen richting klanten en de maatschappij. Nspyre wordt wereldspeler en slaat de vleugels uit op technologisch en maatschappelijk vlak in het marktsegment land- en tuinbouw. De inzet van de 50.000 IT’ers zal bovendien de chipindustrie ten goede komen. Nspyre verwacht dit jaar onder de juiste omstandigheden een autonome groei richting 200.000 FTE te kunnen realiseren.

Philip van Blanken, CEO van Nspyre “We zijn zeer trots op deze megaovername die ons ondernemerschap op een bijzondere manier onderstreept. De toegevoegde waarde van de nieuwe dienstverlening waarin technologie een cruciale rol speelt valt nauwelijks te omschrijven.” Ter gelegenheid van deze overname wordt een speciale bijlage uitgegeven die op onze website gratis te bestellen is in boekvorm of direct hier te downloaden.

Voor meer informatie
Nspyre
Ralf Bus, Manager Marketing & Communicatie
M. +31(0)6 533 123 54
E. ralf.bus@nspyre.nl
W. www.nspyre.nl

Ander nieuws

03 juli 2024

HC Groep en Swegon bundelen hun krachten!