Menu

02 november 2023

Pensioen Service Kantoor sluit zich aan bij Licent Groep

Licent Groep zet haar versnelde groei door en heeft zich versterkt met Pensioen Service Kantoor (PSK). Sinds de totstandkoming van Licent Groep in maart 2023, is PSK alweer de derde aanwinst voor de groep. PSK is gespecialiseerd in pensioenadvies, -beheer en -communicatie met kantoren in Leeuwarden, Hengelo en Alkmaar en daarmee een waardevolle aanvulling voor Licent Groep. De bestaande relaties van PSK passen uitstekend bij de kantoren van Licent Groep. Met de recente invoering van de nieuwe Pensioenwet en de daarmee gepaard gaande behoefte aan verbeterde pensioencommunicatie, vormen PSK en Licent Groep een krachtige combinatie.


Auke Pul, Directeur Regio Veluwe en momenteel verantwoordelijk voor pensioenen binnen Licent Groep, geeft aan bijzonder verheugd te zijn met de totstandkoming van deze overname: “De kennis en ervaring van de mensen van PSK op het gebied van pensioenen en pensioencommunicatie zijn erg waardevol. Bovendien delen PSK en Licent Groep een vergelijkbare benadering als het gaat om klantgerichtheid en dienstverlening.” Ook Frans Kemper, CFO van Licent Groep, vult aan: “De focus op een mensgerichte dienstverlening is duidelijk verankerd in het DNA van beide organisaties.” Danny van Zomeren, namens PSK sluit zich daarbij aan: “Ook wij zijn erg blij met de aansluiting bij Licent Groep en koesteren de hechte relatie die we door de jaren heen met hen hebben opgebouwd. Dit partnerschap betekent niet alleen een voortzetting van onze dienstverlening, maar opent ook deuren naar nieuwe mogelijkheden voor onze gewaardeerde klanten.”


Ralph van Helden (CEO Licent Groep) deelt eveneens zijn enthousiasme over de combinatie van PSK en Licent Groep: “De overname van PSK is een belangrijke stap in onze groeistrategie, waarbij we wensen samen te werken met ondernemers die onze visie delen. Bovendien sluit PSK qua cultuur en ambitie naadloos aan bij de bestaande Licent Groep organisatie. Onze langdurige relatie wordt nu omgezet in een samenwerking waarin we onze krachten kunnen bundelen om onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Ander nieuws

08 mei 2024

Maarten Hut wordt de nieuwe CEO van Fruity Line