Menu

11 april 2018

Tibor Preiner nieuwe Verkoopdirecteur Leen Bakker

Raamsdonksveer, 11 april 2018 – Tibor Preiner wordt per 18 mei de nieuwe Verkoopdirecteur van Leen Bakker. Preiner is momenteel Verkoopdirecteur bij Beter Bed, waar hij een belangrijke rol heeft gespeeld in de versterking van het marktleiderschap, het vergroten van de klanttevredenheid en de transformatie naar een klantgerichte omnichannel organisatie. Net als bij Beter Bed zal Tibor nauw gaan samenwerken met Debbie Klein die sinds februari als CEO aan de slag is gegaan bij Leen Bakker.

Met de toevoeging van Tibor is het directieteam van Leen Bakker op volle sterkte. Naast Debbie Klein werd het team eerder versterkt met CFO Ernst de Kuiper die de overstap maakte van Kwantum en Directeur Marketing & Formule Matthijs Moeken, die eerder werkzaam was bij Jumbo. Dit team zal de ingezette groeistrategie, gericht op het aanbieden van betaalbare producten van goede kwaliteit met de nadruk op de woon- en slaapkamer, verder vorm gaan geven.

Preiner begon zijn carrière bij de Bijenkorf en maakte in 2005 de overstap naar Beter Bed Benelux, waar hij in 2009 toetrad tot de directie. In eerste instantie als Directeur Inkoop en later als Formule en Verkoopdirecteur Beter Bed & Beddenreus.

“Ik verheug mij erop om opnieuw samen te gaan werken met Tibor en nu het team weer compleet is Leen Bakker verder te transformeren naar een succesvolle klantgerichte omnichannel organisatie”, aldus CEO Debbie Klein.

Ander nieuws

12 april 2024

Van Rembrandt tot ANWB-paal