Menu

10 november 2022

VHZ neemt Kozijn Service Nederland over

Woensdag 9 november heeft VHZ Groep (VHZ) het servicebedrijf Kozijn Service Nederland (KSN) overgenomen. Met deze overname versterkt VHZ haar positie in de complete levering van en dienstverlening rond duurzame kozijnoplossingen.

KSN is een klantgericht servicebedrijf op het gebied van ramen, deuren en kozijnen in de breedste zin van het woord. Het servicebedrijf uit Wassenaar heeft bovendien een uitstekende naam in de markt. De oprichter van KSN, Jordi van Laar, kiest met de overname door VHZ voor de continuïteit en groei van het bedrijf. KSN zal onder de vleugels van VHZ, als zelfstandige werkmaatschappij verder kunnen uitgroeien tot een landelijk dekkend servicenetwerk.

De afgelopen maanden is er intensief gewerkt aan een verdere samenwerking tussen KSN en VHZ. ‘VHZ vindt het belangrijk dat mensen in een prettige leefomgeving, veilig, duurzaam en energiebesparend kunnen wonen. Daarvoor is het belangrijk om een betrouwbare service te bieden in aanvulling op hetgeen we nu al doen met onze bedrijven’, volgens Ben Bergsma, CEO van VHZ.

‘Om dit verder kracht bij te zetten is VHZ sterk gericht op het bouwen van een landelijk dekkend servicenetwerk, dat dicht bij de klanten zorgdraagt voor garantie, reparatie, onderhoud en advies.’

VHZ is een toonaangevende producent van duurzame kozijnoplossingen, toekomstbestendig geproduceerd op vier productielocaties, in Leeuwarden (Europrovyl), Groningen (Kumij), Hoensbroek (Transcarbo) en Gemert (Smits Kozijnen). VHZ is de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met een omzet van EUR 190 miljoen en produceert 180.000 kozijnen per jaar.

In juli 2021 is VHZ overgenomen door het huidige management en Gilde Equity Management. Door de overname van KSN nu, breidt de marktleider in kunststof kozijnen haar portfolio verder uit.

Ander nieuws

12 april 2024

Van Rembrandt tot ANWB-paal