Menu

Max Theunissen

Associate

Max is werkzaam bij Gilde sinds maart 2016. Hiervoor doorliep hij een stage bij NPM Capital. Max studeerde Bedrijfseconomie en Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Direct

+31 30 760 5912

Interview

Waarom koos je voor private equity?
“Ondernemers leggen hun ziel en zaligheid in hun bedrijf, brengen er offers voor en durven risico’s te nemen. Dat bewonder ik enorm. Bovendien inspireert hun gedrevenheid me. Private equity geeft mij de kans om op relatief jonge leeftijd aan tafel te zitten met ervaren ondernemers. Over elk punt moet ik zelf ideeën hebben en die kunnen onderbouwen. Dat is erg leerzaam. Daarnaast is het geweldig met deze mensen te praten, de energie straalt van ze af.”
Waar ben je trots op?
“Ik vind het bijzonder hoe we er als team keer op keer in slagen om partnerships te creëren met managementteams van verschillende ondernemingen. Elke onderneming is uniek en vraagt om een andere benadering. Als Gilde weten we steeds weer de juiste weg te vinden, samen met onze partners. En die zoektocht is niet altijd even makkelijk.”
En waar ben je buiten je werk trots op?
“Vlak voor ik bij Gilde aan de slag ging, ben ik gaan rugbyen in de Ereklasse, het hoogste niveau in Nederland. Dat doe ik nog steeds. Ik speel momenteel mijn vierde seizoen en combineer dit met veel plezier met mijn werk bij Gilde.”
Betrokken bij de volgende investeringen