Menu

17 maart 2017

Actief Interim in de top 10 van beste werkplekken van België

Op 14 maart werd Actief Interim uitgeroepen tot een van de Best Workplaces 2017. Dat gebeurde door het Great Place To Work Institute, in samenwerking met Vlerick Business School en Jobat Media/Mark Magazine tijdens een speciale awardshow. Hiermee prijkt onze uitzendgroep één jaar lang in de top 10 van beste werkplekken in België. Een mooie prestatie voor onze organisatie die werkt met mensen én voor mensen.

Great people to work with

Algemeen directeur Mark Maesen vertelt trots: “Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter Actief Interim, dus koesteren we ze bewust. Zij moeten zich goed in hun vel voelen op de werkvloer en elke dag met plezier en trots aan de slag kunnen gaan. Enkel zo kunnen zij op hun beurt het beste van zichzelf geven. Om werkzoekenden aan een fijne job te helpen én bedrijven de juiste werkkrachten te bezorgen.”

Volop enthousiaste verhalen

Actief Interim doet heel wat inspanningen om zijn eigen medewerkers happy@work te houden. Maar uitgeroepen worden tot één van de Best Workplaces van België, dat gebeurt niet zomaar. Er ging een grondig onderzoek van Vlerick aan vooraf waarbij ook onze eigen medewerkers werden bevraagd. “Bijna 90% van onze personeelsleden was bereid om zijn mening te geven. Hun massale deelname en positieve getuigenissen waren van doorslaggevend belang voor het behalen van het label van Great Place To Work.”

Een dikke merci

“We willen onze mensen dan ook uitgebreid bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Met deze erkenning bewijzen we dat Actief Interim bestaat uit een ongelofelijk gedreven team dat met verenigde krachten werkt met mensen én voor mensen. Keep up the good work, dat gaan wij ook doen vanuit het management. Want trots, plezier en vertrouwen: daar moeten we blijvend in investeren voor onze medewerkers.”

Ander nieuws

14 juni 2024

Bruynzeel wint prestigieuze order van Charles Darwin Foundation