Menu

Gilde investeert sinds 1982
in grenzeloos ondernemerschap.

Hier komen we vandaan.

Gilde was in 1982 pionier in private equity. Onze oprichters lieten Nederland zien hoe veelbelovende bedrijven met steun van private equity kunnen uitbloeien tot winnaars in hun markt. Als Gilde Equity Management investeren we sinds 1996 in middelgrote en grote ondernemingen met wortels in de Benelux en met een internationale ambitie. Het geeft ons energie om bedrijven met potentieel te laten uitgroeien tot marktleiders. Onze investeringen brachten ons over de hele wereld. Zo bouwden we een uniek netwerk op waarmee elke deelneming haar voordeel kan doen.

Dit is onze belofte.

We helpen ondernemingen met potentie om de wereld te veroveren. Vanuit oprechte betrokkenheid investeren we in het product of dienst, het proces, de distributie, software of marketing… in alles dat een bedrijf tot een onvergelijkbare speler maakt in zijn markt. Bovenal investeren we in het team. De juiste mensen op de juiste plek, aan de top én in het hart. Zo tillen we samen ondernemerschap tot op het hoogste niveau.

We werken het liefst met mensen die kansen willen pakken. En willen winnen, net als wij. Bevindt u zich in een van de volgende situaties?
Dan praten we graag verder:

Zo werken we samen.