Menu

Gilde investeert sinds 1982
in grenzeloos ondernemerschap.

Hier komen we vandaan.

Gilde was in 1982 pionier in private equity. Onze oprichters lieten Nederland zien hoe veelbelovende bedrijven met steun van private equity kunnen uitbloeien tot winnaars in hun markt. Als Gilde Equity Management investeren we sinds 1996 in middelgrote en grote ondernemingen met wortels in de Benelux en met een internationale ambitie. Het geeft ons energie om bedrijven met potentieel te laten uitgroeien tot marktleiders. Onze investeringen brachten ons over de hele wereld. Zo bouwden we een uniek netwerk op waarmee elke deelneming haar voordeel kan doen.

Dit is onze belofte.

We helpen ondernemingen met potentie om de wereld te veroveren. Vanuit oprechte betrokkenheid investeren we in het product of dienst, het proces, de distributie, software of marketing… in alles dat een bedrijf tot een onvergelijkbare speler maakt in zijn markt. Bovenal investeren we in het team. De juiste mensen op de juiste plek, aan de top én in het hart. Zo tillen we samen ondernemerschap tot op het hoogste niveau.

We werken het liefst met mensen die kansen willen pakken. En willen winnen, net als wij. Bevindt u zich in een van de volgende situaties?
Dan praten we graag verder:

Zo werken we samen.

We pakken de rol die nodig is.

Als teamspelers stellen we ons in dienst van het resultaat. De ene keer zijn we coach, de andere keer geven we de juiste voorzet. Soms zitten we in de dug-out, af en toe op de tribune. Deze natuurlijke manier van samenwerken geeft energie en zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar best is.

We halen ondernemerschap in u naar boven.

We werken graag met energieke leiders die kansen zien en willen pakken. Samen bouwen we aan een cultuur waarin mensen elke dag beter willen zijn. Zo komt talent tot bloei, staat kwaliteit altijd voorop en wordt groei een teamprestatie.

We gaan voor het hoogst haalbare.

Met ons perfectionisme steken we elkaar aan. Elke keer vragen we ons af: wat ging goed, wat kan beter? Zo missen we geen enkele kans. En stimuleren we ondernemingen om hun grenzen te verleggen.

We zijn partners door dik en dun.

Successen vieren we graag samen, maar we weten dat niets vanzelf gaat. We laten ons nooit uit het veld slaan en staan schouder aan schouder als het moeilijk wordt. Samen krijgen we het voor elkaar, altijd. Dit geeft ons partnership karakter en succes een diepere waarde.