Menu

23 juni 2020

François Olsthoorn benoemd als Chief Operating Officer binnen e-Luscious

e-Luscious, eigenaar van onder meer de webshops Wijnvoordeel.nl, Wijnbeurs.nl, Colaris.nl en Koffievoordeel.nl heeft François Olsthoorn benoemd in de directie als Chief Operating Officer (COO). Hiermee versterkt e-Luscious het operationele leiderschap om de huidige groei verder uit te bouwen.

Over François Olsthoorn
Als COO zal François eindverantwoordelijk zijn voor Supply Chain, Sourcing, Customer Service en Operational Excellence binnen e-Luscious. François heeft 23 jaar bij Procter & Gamble gewerkt, waarvan de laatste 15 jaar in directierollen in Nederland, Europa en Afrika op het gebied van Supply Chain en Sales. Na Procter & Gamble heeft François als COO in de mondzorg gewerkt, en als chef de mission voor de Maarten van der Weijden Foundation, waar hij nog steeds als vrijwilliger aan verbonden is.

François over zijn overstap:
“Ik kijk er naar uit om e-Luscious te helpen in zijn groei ambities. Ik hoop dat mijn operationele ervaring en mijn passie voor mensen en organisatie een grote bijdrage gaan leveren aan de ontwikkeling van e-Luscious. De online wijn- en koffiemarkt biedt enorme groeikansen, en de rol van sourcing, supply chain en customer service wordt alleen maar groter. Een geweldige uitdaging om dit prachtige Nederlandse bedrijf naar het volgende niveau te helpen brengen en onze klanten nog beter te bedienen!”

Ander nieuws

08 mei 2024

Maarten Hut wordt de nieuwe CEO van Fruity Line