Menu

08 december 2020

Steven Goossens wordt wijndirecteur België bij e-Luscious

E-Luscious, moederbedrijf achter webshops als Koffievoordeel.nl en Wijnvoordeel.be, heeft in België een wijndirecteur aangesteld. Vanaf januari 2021 gaat Steven Goossens zich inzetten voor het bedrijf, met als doel de groeiambitie voor de Belgische markt verder vorm te geven.

Bart Kuppens, CEO e-Luscious, constateert mooie e-commercekansen bij onze zuiderburen. ‘We zien dat steeds meer mensen in België hun wijn inmiddels online kopen en daar heel tevreden over zijn. En er hun vaste gewoonte van maken. Maar we staan hier nog maar aan het prille begin’, stelt hij. Volgens Kuppens willen mensen veel meer gemak en hulp bij de zoektocht naar kwalitatieve wijnen tegen lage prijzen. Hierbij is een voorname rol weggelegd voor Goossens, wiens focus komt te liggen op Wijnbeurs.be, Bourseduvin.be en het recent gelanceerde LeonColaris.be. ‘Met de benoeming van Steven brengen we een aantal dingen mooi bij elkaar: passie voor wijn, ervaring met e-commerce, overall leiderschap en dat vanuit een specifiek Belgische basis’, aldus Kuppens.

De nieuwe wijndirecteur stelt op zijn beurt dat deze functie bij e-Luscious dé uitdaging is die hij zocht. ‘Het is de ‘best of both worlds’: ik zal mijn expertise in marketing en business development kunnen combineren met het product waar ik door ben gepassioneerd.’

Ander nieuws

03 juli 2024

HC Groep en Swegon bundelen hun krachten!