Menu

Ferkan Gökalp

Associate

Ferkan is sinds 2022 werkzaam bij Gilde. Hiervoor was Ferkan Associate op de Corporate Finance afdeling van ING. Tijdens zijn studie liep hij een M&A stage bij PwC. Ferkan heeft een Master in Financial Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam en een Bachelor in Economics & Finance van de Universiteit van Amsterdam.

Direct

+31 30 760 59 20

Interview

Waarom heb je gekozen voor private equity?
“Tijdens mijn vorige baan als M&A adviseur kwam ik veelvuldig in contact met private equity partijen en zag ik van dichtbij hoe ze in staat zijn om ondernemers te helpen bij het realiseren van hun groeiambities. De dynamiek die komt kijken bij het tot stand brengen van deze volgende groeifase, de enorme verscheidenheid van werkzaamheden – zowel analytisch als communicatief – en bovenal de voldoening om als team met een ondernemer de schouders eronder te zetten en successen te behalen is wat mij inspireert aan werken in private equity.”
Wat trok je aan in Gilde?
“Vanaf het eerste moment voelde ik een klik met het team van Gilde. De eerlijke, no-nonsense aanpak aangevuld met ambitie, passie en oprechte interesse in mensen maakte mij direct enthousiast. Daarnaast passen de recht door zee communicatie- en werkwijze goed bij mijn karakter. Dat heeft ertoe geleid dat ik me er direct op mijn plek voelde.”
Wat bewonder je het meeste in ondernemers?
“Het vermogen van ondernemers om, zonder altijd evenveel zekerheid te hebben, met enorme overgave te gaan voor hun passie. Het vergt moed om met onzekerheid om te gaan terwijl er veel verantwoordelijkheden op je schouders rusten. Ook getuigt het van enorme kwaliteiten om creatief, flexibel en innovatief te zijn terwijl je tegelijkertijd de mensen waarmee je werkt kunt motiveren en inspireren.”
Betrokken bij de volgende investeringen