Menu

Jüry De Wulf

Partner

Jüry is werkzaam voor Gilde sinds januari 2018. Hij begon zijn carrière bij EY Transaction Services in 2005. Hij vervoegde zich bij Kharis Capital in 2015, waar hij de acquisitie van Quick Restaurants (en de introductie van Burger King op de Belgische markt) begeleidde. Direct na de transactie combineerde hij zijn rol bij Kharis met een rol als CFO bij Burger King en Quick. Hij maakte zijn curriculum compleet met een executive MBA aan de Vlerick Business School in 2016.

Direct

+32 38 08 49 78

Interview

Waarom koos je voor private equity?
“Omdat het alle facetten van een bedrijf omvat: het menselijke, strategische, commerciële en financiële. Private equity is een dynamische omgeving, met high stakes en erg competente mensen, waardoor je altijd tot het uiterste moet willen gaan. Volhouden, nooit berusten, altijd 100% geven. Daarnaast bouw je mee aan een bedrijf – wat is er mooier dan dat?”
Waarom koos je voor Gilde?
“Het menselijk aspect trok me. Gilde kijkt veel meer naar de mensen achter de onderneming dan naar de cijfertjes. Daarnaast is het een club van topprofessionals die toch bescheiden zijn. Mensen waarmee je tot middernacht kan doorwerken, maar waarmee je ook een pint of cola kan drinken. Daarnaast zit Gilde in het middensegment, wat mij betreft het leukste segment.”
Wat bewonder je in ondernemers?
“Hun lef en visie, koppigheid en daadkrachtigheid. Hun energieniveau en opportunisme. Hun continue stroom ideeën. Prachtig. Volgens mij kies je er niet voor om ondernemer te worden, je kan niet anders. Ondernemen is topsport en ik sport graag mee.”
Betrokken bij de volgende investeringen