Menu

08 september 2014

Actief Groep neemt het Nederlandse TiP personeelsdiensten over van Humares

Actief, één van de snelst groeiende onafhankelijke uitzendorganisaties van België, maakt de overname van algemeen uitzendbureau TiP personeelsdiensten in Nederland bekend. Voor Actief betekent deze overname een eerste stap op de Nederlandse markt volgend op een zeer succesvol groeipad in België.

De overname van TiP personeelsdiensten past in de internationale groei- strategie van de Actief Groep. TiP personeelsdiensten zal onder het huidige management en bouwend op de ervaring van de Actief Groep het kantoren- netwerk in Nederland verder uitbreiden.

Humares, de gespecialiseerde dienstverlener op de arbeidsmarkt in de Techniek, Industrie en de Maritieme- en Energiesector, verkoopt haar algemeen uitzendbureau TiP personeelsdiensten aan de Belgische Actief Groep. Door deze verkoop maakt Humares de weg vrij voor een verdere uitbreiding van haar technisch/maritieme specialisme.

Groei in Nederland

CEO Mark Maesen van de Actief Groep legt uit waarom Actief investeert in TiP personeelsdiensten: “In de afgelopen 15 jaar is Actief in België uitgegroeid van een kleine lokale speler tot een zeer succesvolle landelijk opererende onderneming. Wij zijn er van overtuigd dat de Actief aanpak die gebaseerd is op lokaal ondernemerschap, partnerships op lange termijn, kwaliteit, service en wederzijds vertrouwen ook een succesvolle basis voor groei in Nederland biedt. De filosofie van TiP personeelsdiensten sluit hier perfect op aan en biedt ons de kans om vanuit de huidige sterke lokale basis een stevige positie in heel Nederland uit te bouwen.

Perfecte match

Directeur Alexander Meijers van TiP personeelsdiensten toont zich blij met Actief als overnamepartner: “Al snel in de gesprekken die wij voerden bleek dat Actief voor ons de perfecte match is. Zij delen de ambitie van TiP personeelsdiensten en bieden ons de financiële ruimte om onze groeiambitie te verwezenlijken. Ook sluit de focus op KMO’s, op ondernemerschap en het onderhouden van sterke lokale relaties, naadloos aan bij onze visie. Ten slotte heeft de Actief Groep een bewezen track record in groei. Van die kennis zullen wij in Nederland optimaal gebruik maken.”

Over Actief Interim

Actief Interim is een van de grootste onafhankelijke en snelst groeiende uitzendorganisaties van België. Actief zorgt voor de professionele link tussen vraag en aanbodop de arbeidsmarkt en biedt bedrijven in hun zoektocht naar personeel een optimale en flexibele ondersteuning. In de afgelopen 25 jaar heeft Actief Interim een toonaangevende positie verworven in België, met een netwerk van 64 kantoren verspreid over het hele land, met meer dan 300 vaste medewerkers en een omzet van € 200 miljoen. Dagelijks stelt de Actief groep 2.000 poetshulpen en meer dan 6.000 uitzendkrachten te werk in diverse sectoren. Actief Interim, Actief Construct en Actief Dienstencheques behoren tot de Actief Groep.Zie ook www.actief.be.

TiP personeelsdiensten TiP personeelsdiensten is een uitzendorganisatie met een sterk lokale focus. Door deze lokale focus heeft zij toegang tot personeel uit de regio. Om haar opdrachtgevers zo efficiënt mogelijk te kunnen voorzien van het beste personeel zet zij diverse vernieuwende concepten in. TiP personeelsdiensten is gevestigd in Apeldoorn, Den Bosch, Drachten, Harderwijk, Nunspeet, Ommen, Twello en Vaassen. Zie ook <>www.tip-pd.nl.

Ander nieuws

14 juni 2024

Bruynzeel wint prestigieuze order van Charles Darwin Foundation