Menu

14 augustus 2015

Actief Interim bouwt netwerk in Nederland verder uit met overname Tence

Actief, één van de snelst groeiende onafhankelijke uitzendbureaus in België zette in augustus 2014 haar eerste stappen in Nederland met de overname van TiP personeelsdiensten, dat nu bekend is als Actief Interim.

Voor Actief betekent de overname van Tence Inzetbureau en Tence Payroll een uitgelezen kans om haar groeiambities op de Nederlandse markt versneld waar te maken.

CEO Mark Maesen van de Actief Groep verduidelijkt waarom de Actief Groep investeert in Tence Inzetbureau en Tence Payroll: “In de afgelopen 15 jaar is Actief in België uitgegroeid van een kleine lokale speler tot een succesvolle landelijk opererende onderneming. Wij zijn er van overtuigd dat de Actief aanpak die gebaseerd is op lokaal ondernemerschap, partnerships op lange termijn, kwaliteit, service en wederzijds vertrouwen ook een succesvolle basis voor groei in Nederland biedt”

“Met de overname van Tence kunnen we nu een belangrijker deel van de Nederlandse markt bedienen en verwerven we een bredere basis om een landelijke dekking in heel Nederland uit te bouwen. Tence past dan ook uitstekend in onze groeistrategie en wij verwachten dat deze overname ons op alle niveaus een toegevoegde waarde gaat bieden.”

Vebego, het internationale familiebedrijf in facility services, publieke sector en gezondheidszorg heeft besloten om de activiteiten op het gebied van personeelsdiensten in Nederland te verkopen. “Wij richten de komende jaren onze focus en investeringen op onze facilitaire, zorg en publieke domein activiteiten. Daarom hebben we besloten om Tence Inzetbureau en Tence Payroll over te dragen aan een nieuwe aandeelhouder die zich richt op het verder uitbouwen van de activiteiten. In Actief Interim hebben wij een betrouwbare en solide investeerder en aandeelhouder gevonden. Met kennis en ervaring in onze business, een gedegen track-record en met gezonde groeiambities” aldus Steph Feijen, lid Raad van Bestuur van Vebego.

Ander nieuws

23 mei 2024

Bruynzeel versnelt ambitie om in 2035 Net Zero te bereiken