Menu

23 september 2014

Bakker Bart Beste Winkelketen 2014 – 2015 in categorie Food to Go

Bakker Bart is Beste Winkelketen 2014 in de categorie Food to Go geworden.

Bakker Bart behaalt de hoogste scores op de service-gerelateerde aspecten en het assortiment. Opvallend is dat Bakker Bart naast de meest tevreden klanten, ook de meest loyale klanten heeft. Zo blijkt uit het grootste consumentenonderzoek van Nederland dat is geïnitieerd door Q&A Research & Consultancy, ABN AMRO, Telegraaf en RetailTrends Media. De winnaar laat HEMA (2), La Place (3) en McDonald’s (4) achter zich.

Bart Bargboer, algemeen directeur van Bakker Bart: “Deskundigheid en service zijn steeds belangrijkere aspecten in de retailmarkt. Als winkelketen met duizenden klanten per dag zijn we ons hier zeer van bewust. Dankzij de enorme inzet van onze ondernemers en hun winkelteams zijn we dit jaar voor de 5e keer verkozen tot Beste Winkelketen. Maar vooral ook door de gunst van onze klanten hebben wij dit eerste lustrum als Beste Winkelketen te pakken. Het is een blijk van vertrouwen en ik wil iedereen daar enorm voor bedanken.

Ruim 275.000 consumenten hebben 400 retailers kunnen beoordelen in 31 verschillende categorieën. Hiermee is het de belangrijkste onderscheiding in de detailhandel.

Ander nieuws

14 juni 2024

Bruynzeel wint prestigieuze order van Charles Darwin Foundation