Menu

07 oktober 2013

Bakker Bart is voor het vierde jaar op rij verkozen tot Beste Winkelketen in de categorie Food to Go.

De Beste Winkelketen van Nederland is de belangrijkste onderscheiding in de detailhandel.

285.000 consumenten gaven gehoor aan de oproep hun favoriete winkelketens te beoordelen via de website. Uit de resultaten blijkt dat de genomineerde winkelketens het gemiddeld beter doen dan in de voorgaande jaren.

Bakker Bart haalt de hoogste rapportcijfers op assortiment en service aspecten. Uit het onderzoek blijkt ook dat het aspect assortiment minder belangrijk wordt en het prijsaspect in belang toeneemt.

Trots

Algemeen directeur van Bakker Bart, Bert Bargboer: ‘We zijn er trots op dat we door de klant wederom zijn verkozen tot Beste Winkelketen in onze categorie. Het winnen van de prijs is een extra stimulans om kwaliteit en service nog verder te verbeteren. Dit traject zijn we een paar jaar geleden ingegaan en zetten we ook het komende jaar weer voort met onder meer BUS (Bart’s University Street). In dit programma is leren van elkaar essentieel en zijn performance, uitstraling en klantbeleving uitgangspunten. Daarnaast zullen we onze klanten blijven verrassen met onze ‘Altijd voordelig’ aanbiedingen en houden we vast aan het regelmatig voeren van aantrekkelijke acties.’

Top 5 winkels in categorie Food to Go:

Bakker Bart
HEMA
La Place
McDonald’s
AH to Go

Ander nieuws

03 juli 2024

HC Groep en Swegon bundelen hun krachten!