Menu

02 november 2012

Bakker Bart winnaar ING Retail Jaarprijs in de categorie “Food to Go”

Op 30 oktober 2012 werd in New Babylon, tijdens het Retail Excellence Event het Beste Winkelketen onderzoek van de ING Retail Jaarprijs gepresenteerd. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst zijn de categoriewinnaars van 27 verschillende categorieën bekend gemaakt. In één van deze categorieën; “Food to Go” heeft Bakker Bart de eerste plaats behaald.

Voor de tiende achtereenvolgende keer heeft het Nederlands publiek op www.bestewinkelketen.nl zijn favoriete winkelketens benoemd en beoordeeld op negen aspecten. Voor de Nederlandse consument zijn de prijsaspecten (prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau en aanbiedingen het meest belangrijk. Ook hechten consumenten steeds meer waarde aan het aspect personeel (klantvriendelijkheid).

Het is het derde achtereenvolgende jaar dat Bakker Bart winnaar is in de categorie “Food to Go”. Een prima prestatie waarmee zij HEMA, McDonalds, La Place en AH to Go achter zich laat. Uit het winkelonderzoek blijkt dat Bakker Bart het verschil heeft gemaakt op de aspecten assortiment, service en klantvriendelijke personeel.

De eindstand in de categorie “Food to Go”:

1. Bakker Bart
2. HEMA
3. Mc Donalds
4. La Place
5. AH to Go

Alle 27 categoriewinnaars, waaronder Bakker Bart, maken kans op de hoofdprijs, de ING Retail Jaarprijs Publieksprijs 'Beste Winkelketen van Nederland' 2012. Voor het bepalen van de uiteindelijke winnaar start op 1 november 2012 een tweede stemronde. Tijdens de tweede stemronde kunnen consumenten hun persoonlijke top 5 samenstellen uit de 27 categoriewinnaars. De winnaar wordt tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala op 14 november 2012 in Spant! Theater in Bussum bekend gemaakt.

Noot voor de redactie:

Meer over Bakker Bart: www.bakkerbart.nl.

Voor informatie over het bovenstaande kunt u contact opnemen met Jan-Joris Heling (woordvoerder)

van Bart’s Retail B.V. telefoonnummer (024) 678 27 47.

Ander nieuws

08 mei 2024

Maarten Hut wordt de nieuwe CEO van Fruity Line