Menu

09 februari 2015

Conclusion FIT verkozen tot National Public Champion EBA

Conclusion FIT is door het publiek gekozen als National Public Champion van Nederland in de strijd om de European Business Awards (EBA) 2014/15. Conclusion FIT is daardoor 1 van de 33 kanshebbers voor de titel European Public Champion. De winnaar van deze titel wordt wederom door het publiek bepaald. Iedereen in Nederland kan op de website van de European Business Awards stemmen op Conclusion FIT.

Stemmen mogelijk tot 16 april

Stemmen op Conclusion FIT is mogelijk tot 16 april 2015. De winnaar van de Europese titel wordt op 26 mei 2015 tijdens een gala in Londen bekendgemaakt. In de eerste stemronde brachten 156.573 mensen hun stem uit op de genomineerde bedrijven. Conclusion FIT ontving de meeste stemmen in Nederland en gaat nu de strijd aan met de winnaars uit 32 andere Europese landen.


Publieke stemming belangrijk

Murat Kiran, oprichter van Conclusion FIT: “Dat we door het publiek zijn gekozen tot National Public Champion in Nederland vervult ons met trots. Deze publieke stemming betekent veel voor ons. Hiermee tonen onze relaties hun waardering voor ons bedrijf. We kunnen onze successen uiteraard alleen bereiken door grote toewijding van onze klanten en partners en de tomeloze inzet van onze medewerkers. We gaan nu voor de titel European Public Champion en hopen dat iedereen wederom op ons stemt.”
Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards: “Het is een mooie bevestiging om door het publiek verkozen te worden tot beste van de klas. We feliciteren alle National Public Champions dan ook van harte.”


Finalist in categorie The Chairman’s Selection

Conclusion FIT werd eerder al uitgeroepen tot finalist van de European Business Awards 2014/15 in de categorie The Chairman’s Selection. Deze categorie bevat 10 finalisten die persoonlijk door de voorzitter van de awards zijn gekozen. Als finalist ontving Conclusion FIT een Ruban d’Honneur.

Over Conclusion FIT

Conclusion FIT is onderdeel van Conclusion: de veelzijdige zakelijke dienstverlener die het anders doet. We zijn creatief en positief, waardoor we antwoorden vinden op de IT- en organisatievraagstukken van vandaag én die van morgen. Conclusion is een onderneming met circa 1800 medewerkers verspreid over verschillende locaties in Nederland. We bieden oplossingen in consultancy, projecten, managed services, co-creatie en business process outsourcing. Centraal staat dat we klanten vooruit helpen, door kennis te delen en talenten te bundelen. Ons vakmanschap zorgt voor beweging en nieuwe energie. Zo transformeren we organisaties.

Conclusion. Business Done Differently.

Ander nieuws

08 mei 2024

Maarten Hut wordt de nieuwe CEO van Fruity Line