Menu

23 november 2017

Debbie Klein nieuwe CEO Leen Bakker

Raamsdonksveer, 23 november 2017 – Debbie Klein wordt de nieuwe CEO van Leen Bakker. Klein is momenteel nog Algemeen Directeur van Beter Bed Benelux. Bij Beter Bed was ze verantwoordelijk voor de versterking van het marktleiderschap van Beter Bed en de implementatie van de omni-channel strategie in de Benelux. Ze zal de ingezette groeistrategie bij Leen Bakker, gericht op het aanbieden van betaalbare producten van goede kwaliteit, verder vorm gaan geven en begint 1 februari 2018.

De afgelopen 20 jaar is Klein werkzaam geweest in de retailsector. Na een begin in de sportretail bij Nike en later Adidas, maakte zij de overstap naar V&D en later de Duitse warenhuisketen Karstadt, waarna ze in 2014 toetrad tot de Directie van Beter Bed Benelux.

“We kijken er heel erg naar uit om met Debbie te werken aan het verder versterken van de marktpositie van Leen Bakker. De nadruk ligt op het realiseren van duurzame, autonome groei. Met haar brede kennis en ervaring is Debbie bij uitstek in staat deze opdracht waar te maken in de off- en online omgeving. De wijze waarop zij heeft bijgedragen aan de versterking van het marktleiderschap van Beter Bed in de Benelux, geeft ons veel vertrouwen in de toekomst.” zegt Gerhard Nordemann, managing partner van Gilde Equity Management en sinds dit jaar aandeelhouder van Leen Bakker.

“Leen Bakker is een uniek bedrijf in de Nederlandse retail sector. Een ijzersterke prijsperceptie gecombineerd met een actueel aanbod vormen wat mij betreft de basis van waaruit we Leen Bakker verder gaan uitbouwen. Ik verheug mij erop om samen met het team bij te gaan dragen aan de verdere ontwikkeling van Leen Bakker" aldus Debbie Klein.

Klein volgt Rob van den Noort op, die eerder deze maand zijn vertrek aankondigde en sinds 2015 actief was bij Leen Bakker, toen nog onderdeel van Blokker Holding.

Ander nieuws

23 mei 2024

Bruynzeel versnelt ambitie om in 2035 Net Zero te bereiken