Menu

03 maart 2020

Dorien Kampherbeek nieuwe CFO Leen Bakker

Raamsdonksveer – Dorien Kampherbeek wordt per 15 april benoemd tot CFO van Leen Bakker. Ze volgt Ernst de Kuiper op die de sinds de overname van Leen Bakker door Gilde Equity Management de rol van CFO bekleedde. Kampherbeek is afkomstig van Landal Green Parks.

Voordat Kampherbeek bij Landal Green Parks de rol van directeur business control op zich nam, heeft ze diverse functies bekleed in finance, merchandising en supply chain bij Ahold en V&D.

“Met Dorien Kampherbeek, halen we een ervaren professional binnen die haar sporen heeft verdiend in organisaties die zich klaarmaken voor een succesvolle nieuwe fase van hun bestaan. Dat ze daarbij bekend is met de dynamiek die private equity als eigenaar met zich mee brengt is alleen maar een extra voordeel. Ik vertrouw er op dat Dorien een belangrijke rol gaat spelen op weg naar een mooie en solide toekomst voor Leen Bakker,” aldus Debbie Klein, CEO van Leen Bakker.

De komst van Kampherbeek is een volgende stap in de verdere vorming van het team dat Leen Bakker de komende jaren moet leiden. Naast CEO Debbie Klein bestaat de directie van Leen Bakker sinds begin 2018 uit CMO Matthijs Moeken en Directeur Verkoop & Klanttevredenheid Tibor Preiner.

Kampherbeek volgt Ernst de Kuiper op die kort na de verkoop van Leen Bakker aan Gilde Equity Management in 2017 bij Leen Bakker is begonnen. “We zijn Ernst dankbaar voor de rol die hij heeft gespeeld in de eerste jaren na de verkoop aan Gilde Equity Management. Mede dankzij zijn inzet en kunde, hebben we deze transitie naar volle tevredenheid en op het juiste tempo kunnen afronden. Wij wensen Ernst veel succes bij de volgende stap in zijn loopbaan” aldus Debbie Klein.

Ander nieuws

14 juni 2024

Bruynzeel wint prestigieuze order van Charles Darwin Foundation