Menu

18 december 2015

Dupaco Distribution B.V. wordt onderdeel van Ingram Micro Nederland

Leusden, 18 december 2015 - Vandaag is bekend gemaakt dat Dupaco Distribution B.V. wordt overgenomen door Ingram Micro Nederland. Dupaco Distribution B.V. zal onderdeel gaan uitmaken van Ingram Micro Nederland. De verwachting is dat dit medio januari 2016 zijn beslag zal krijgen.

Dupaco Distribution B.V. zal onderdeel gaan uitmaken van de divisie Advanced Solution binnen Ingram Micro Nederland. Dupaco Distribution B.V. zal onder haar eigen naam verder gaan opereren binnen deze organisatie. Erik Monninkhof, CEO Dupaco: “Het is een kroon op mijn werk en een troon voor het bedrijf en de medewerkers, om te laten zien wat de waarde is van een True Value Added Distributor”.

Ingram Micro Nederland is een van de grootste distributeurs van IT-producten en diensten ter wereld. Het bedrijf bestaat uit diverse productgroepen: netwerkproducten, software, pc’s en randapparatuur.
Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Nieuwegein.

Over Dupaco Distribution B.V.

Dupaco Distribution B.V. is opgericht in 1985 en op de ICT-markt in Nederland inmiddels uitgegroeid tot toonaangevend True Value Added Distributor. Naast de primaire inkoop en distributie vertaalt de meerwaarde richting de business partners zich in ondersteuning op het gebied van sales- en technische support, trainingen en marketing. Typerend voor Dupaco is de continue focus op nieuwe ontwikkelingen in de ICT-markt. Dupaco Distribution B.V. werd in 1996 door Gilde overgenomen van de oprichters.

Ander nieuws

23 mei 2024

Bruynzeel versnelt ambitie om in 2035 Net Zero te bereiken