Menu

08 oktober 2021

Eiffel benoemt vier business unit directors in publieke sector-divisie

Eiffel heeft de afgelopen jaren sterke groei weten te realiseren in de publieke sector. Om deze groei te faciliteren en zijn verdere ambities kracht bij te zetten, zijn nieuwe managementposities gecreëerd binnen de publieke teams van de zakelijke dienstverlener.

De benoemingen vallen samen met twee organisatorische wijzigingen in de manier waarop Eiffel zijn publieke sector-dienstverlening levert. Tot op heden bediende het bureau de overheidsmarkt vanuit twee praktijken: Rijksoverheid (gericht op ministeries en centrale overheden) en Lokale Overheid (gericht op gemeenten).

Per 1 oktober zijn vier nieuwe service lines gecreëerd, met aan het hoofd van iedere tak een eigen business unit director.

Zo is de Rijksoverheid-praktijk, die tot op heden werd geleid door business unit director Els Blaauw, nu opgedeeld in drie afzonderlijke units: Bestuursrecht (geleid door Els Blaauw), Finance & Bedrijfsvoering (geleid door Bas Winkels) en Privaatrecht (geleid door Jornt Hoekstra).

Winkels en Hoekstra maken door deze stap 'promotie' naar business unit director. Winkels sloot zich in 2018 aan bij Eiffel en heeft volgens topman Gert-Jan Meppelink de afgelopen drie jaar “fantastisch werk als consultant” geleverd.

Hoekstra startte vijftien jaar geleden bij Eiffel als jurist en bekleedde daarna verschillende rollen binnen het bedrijf. Na een aantal korte uitstapjes keerde hij drie jaar geleden terug. Ook hij wordt nu beloond voor zijn ontwikkeling met deze directorfunctie.

De Lokale Overheid-praktijk bestaat uit meerdere services lines georganiseerd per regio. Door de groei van Eiffel in het noorden is nu een dedicated team opgetuigd voor deze regio. Aan het roer van deze service line staat Jos Schoonhoven, die tijdens de coronacrisis (september 2020) de overstap maakte naar de zakelijke dienstverlener uit Arnhem.

Eiffel is een specialist in finance & risk, procesmanagement, projectbeheersing en juridische dienstverlening.

Bron: consultancy.nl

Ander nieuws

08 mei 2024

Maarten Hut wordt de nieuwe CEO van Fruity Line