Menu

18 juni 2014

ForeyeT sluit zich aan bij Conclusion

ForeyeT is op 18 juni 2014 toegetreden tot Conclusion. ForeyeT is specialist in het ontwikkelen en beheren van de volledige infrastructuur voor digital signage configuraties, hoogfrequent verbindingen en industriële ICT-netwerken. Toepassingen zijn bijvoorbeeld (automatische) omroepsystemen op treinstations of in rijdend materieel, verkeerscentrales, vertrekinformatie op luchthavens en dynamische passagiersinformatie in de metro.

“ForeyeT combineert specifieke vakkennis, grote ervaring en enthousiasme. Die combinatie van factoren maakt hen een partij waarin Conclusion gelooft. Dat blijkt ook wel uit het vertrouwen dat opdrachtgevers in ForeyeT hebben. Ze voegen bijzondere kennis aan ons palet van dienstverlening toe en verrijken de domeinkennis in het rail-segment.”, aldus mede-oprichter Conclusion Murat Kiran. Binnen Conclusion gaat ForeyeT deel uitmaken van infrastructure services. ForeyeT werkt onder meer voor ProRail, NS, Siemens en GVB Amsterdam. ForeyeT gaat onder haar eigen merknaam als werkmaatschappij van Conclusion verder in de business line IT Services.

Goran Gavric, directeur ForeyeT: “De ambitie van ForeyeT is om marktleider te worden op het gebied van digital signage, industriële ICT-netwerken en hoogfrequent techniek. Daarnaast zijn we actief in de omliggende infrastructuur waaronder digitale informatiecentra. Ons landelijk dekkende service team is in staat om 24/7, binnen 4 uur onze klanten te bedienen.”

De praktijk van ForeyeT: het grootste aaneengesloten netwerk van Nederland

ForeyeT beheert alle reisinformatieborden van de NS. Dit zijn de borden die boven de perrons hangen en reizigers informeren over aankomst- en vertrektijden. Dit is letterlijk het grootste aaneengesloten netwerk van Nederland. Van Uithuizermeeden tot Maastricht, en van Venlo tot Vlissingen; op elk station van de NS hangen reisinformatieborden die vanuit één landelijke centrale in Utrecht van actuele reizigersinformatie voorzien wordt. Deze hele infrastructuur wordt in opdracht van ProRail door ForeyeT beheerd.

Een bijzonder aspect is dat de technische infrastructuur onder alle weersomstandigheden, vaak op grote afstand moet werken en vandalismebestendig moet zijn. Vanwege het publieke karakter moet digital signage 24 uur per dag werken. Als ergens in de keten vanaf de content redactie tot de display een fout optreedt, missen klanten cruciale informatie en beschadigt dat het vertrouwen in het merk.

De praktijk van ForeyeT: industriële ICT netwerken

Aan industriële ICT netwerken worden zeer hoge beschikbaarheidseisen gesteld. Door gebruik van glasvezel en optische componenten en een robuuste, dubbele uitvoering worden zeer betrouwbare netwerken met een extreem grote capaciteit gerealiseerd die over grote afstanden en in zware omstandigheden blijven functioneren.

Industriële ICT netwerken worden toegepast in de olie- en gas industrie, mijnbouw, de infrastructuur voor passagiersvervoer, energie sector en havens.

De praktijk van ForeyeT: hoogfrequent techniek

Hoogfrequente signaaltechniek is de technologie die draadloze verbindingen zoals GSM, draadloze televisie en Wi-Fi realiseert. Omdat deze systemen een steeds belangrijkere rol in het zakelijk en maatschappelijk verkeer hebben is de beschikbaarheid hiervan steeds belangrijker. In hoog tempo verschijnen bijvoorbeeld nieuwe toepassingen in de gezondheidszorg, voor vergaderen op afstand of in het onderwijs. Ondanks het grote belang van deze technologie is kennis van hoogfrequent techniek zeer schaars.

Over ForeyeT

ForeyeT is specialist in het ontwikkelen en beheren van de volledige infrastructuur voor digital signage configuraties, hoogfrequent verbindingen en industriële ICT-netwerken. ForeyeT zorgt ervoor dat dit soort systemen ontwikkeld en beheerd worden en 24 uur per dag beschikbaar blijven.

Ander nieuws

12 april 2024

Van Rembrandt tot ANWB-paal