Menu

06 juni 2024

Heutink & Heij bundelt krachten met Licent

Genemuiden – Financieel advieskantoor Heutink & Heij heeft zich per 3 juni 2024 aangesloten bij Licent, een groep ondernemers die zich richt op breed financieel advies, voornamelijk op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financieringen.

Met 32 vestigingen is Licent actief in een groot deel van Nederland en wordt het gezien als dé partner voor financiële dienstverleners die de kracht van samenwerking zoeken en hun eigen, sterke lokale naam willen behouden én uitbouwen.

Het ontstaan van Heutink & Heij gaat terug naar 2000, na een ontmoeting tussen Cor Heutink en Gert Heij. Wat begon op de zolderkamer, groeide al snel uit tot het bedrijf wat het vandaag de dag is. Niet door de drang alsmaar te willen groeien, maar door het leveren van goede service, kundig advies en het vertrouwen van de klant.

Dankzij de krachtenbundeling en nauwe samenwerking met de andere aangesloten kantoren stelt Licent Heutink & Heij in staat om hun dienstverlening verder uit te breiden en te optimaliseren. Hierdoor kunnen zij nog beter inspelen op de wensen en behoeften van de klant.

"We zijn verheugd met deze mooie stap en kijken uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking”, aldus Cor Heutink en Gert Heij. "Samen met Licent kunnen we verder bouwen aan de groei en ontwikkeling van zowel Heutink & Heij als Licent. Met deze stap hebben we simpelweg meer mogelijkheden om de klant te ontzorgen."

CEO Ralph van Helden van Licent is blij met de samenwerking met Heutink & Heij. “Wij zijn een collectief van financiële dienstverleners met elk een unieke kracht en sterke lokale betrokkenheid. Heutink & Heij sluit daar op de perfecte manier bij aan. Zij zijn persoonlijk betrokken, kundig en staan dicht bij de klant.”

Samen sterker, samen verder. Deel jij deze ambitie? Sluit je aan bij Licent!

Ander nieuws

03 juli 2024

HC Groep en Swegon bundelen hun krachten!