Menu

27 oktober 2017

Leen Bakker benoemt nieuwe CFO en Directeur Marketing & Formule

Raamsdonksveer, 26 oktober 2017 – Leen Bakker, één van de grootste value-for-money retailers in de Nederlandse en Belgische woninginrichting- en decoratiesector, heeft Ernst de Kuiper aangesteld als CFO en Matthijs Moeken benoemd tot Directeur Marketing & Formule.

De Kuiper (52) was hiervoor werkzaam als CFO bij Kwantum, een succesvolle retailer uit de woonbranche die net als Leen Bakker eigendom is van Gilde Equity Management. Eerder vervulde hij diverse rollen bij retail-serviceorganisatie Euretco, logistieke dienstverlener CEVA Logistics, Ahold en Procter & Gamble. Bij Leen Bakker zal De Kuiper zich primair richten op het versterken van de financiële organisatie en het ondersteunen van de commerciële bedrijfsvoering, naast het optimaliseren van de ICT-infrastructuur en de supply chain.

Moeken (40) is afkomstig van Jumbo waar hij de functie van CMO bekleedde. Daarvoor was hij in diverse functies werkzaam bij C1000 en Ahold. Bij Leen Bakker wordt Moeken verantwoordelijk voor het merkbeleid en het blijvend actualiseren van de formule, een cruciale pijler onder de autonome en duurzame groei van Leen Bakker. “Leen Bakker is een winkel waar je als klant goede kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs kan vinden, aldus Moeken. “Je kunt je huis gezelliger maken binnen je eigen mogelijkheden. Een dergelijke propositie spreekt mij als retailer bijzonder aan.”

Ander nieuws

12 april 2024

Van Rembrandt tot ANWB-paal