Menu

29 augustus 2019

Management versterkingen binnen EIFFEL

IFFEL - expert op het gebied van Legal, Finance en Process professionals - heeft Bram van Beetz aangetrokken als commercieel directeur. Eerder dit jaar trad Erik Schut ook al toe tot het EIFFEL management team als verantwoordelijke voor Business Development en Innovatie.

Met deze versterkingen heeft EIFFEL nieuwe disciplines en diepgaande marktkennis in huis gehaald om haar positie verder uit te bouwen. Centraal bij deze versterkingen stond een brede ervaring met nieuwe en succesvolle concepten in de markt. In lijn met EIFFEL haar doel om het dienstenaanbod verder te verbreden en verdiepen in de komende jaren, om zo aantrekkelijker te worden voor zowel de eigen Eiffelaars als bestaande en nieuwe klanten.

Over Bram van Beetz

Bram van Beetz maakt de overstap als commercieel directeur bij Yacht na ruim 20 jaar betrokkenheid binnen Randstad. Eerder was Bram als directielid operationeel en commercieel verantwoordelijk voor Client Solutions binnen Yacht en voor het lanceren van verschillende dienstverleningsconcepten. Bram neemt een breed scala aan marktkennis, drive en ervaring met zich mee.

Bram over zijn overstap: “Alle organisaties worden gedwongen tot snellere verandering. Thema’s als digitalisering, duurzaamheid en transparantie spelen overal. Om hier goed op in te spelen is vaak expertise van buitenaf nodig. De vraag naar externe kennis en capaciteit zal dan ook alleen maar groter worden de komende jaren. EIFFEL staat bekend als dé specialist in Legal, Finance en Process en heeft de oplossingen in huis. Ik ben enorm onder de indruk geraakt van de professionaliteit van EIFFEL en zit vol ambitie om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van onze klanten, consultants en EIFFEL zelf.

Over Erik Schut

Erik Schut maakte de overstap als partner bij KPMG, waar hij o.a. direct betrokken was bij de uitbouw van KPMG Management Consulting. Erik was in deze jaren onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse nieuwe oplossingen met een specialisatie in IT & Operations Advisory. In recente jaren heeft Erik specifiek veel ervaring opgedaan in digital transformation. Binnen EIFFEL is Erik sinds begin 2019 verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van nieuwe oplossingen met als hoofdthema “EIFFEL: human powered & data driven”.

Ambitie EIFFEL

De management versterkingen komen in een tijd waar de focus nadrukkelijk ligt op het uitbreiden van de EIFFEL oplossingen. “We bestaan ruim 25 jaar en hebben in deze tijd verschillende specifieke expertises gecreëerd” licht algemeen directeur Monique Noomen-Greve toe. “Onze focus is altijd al geweest om zo relevant mogelijk te zijn voor onze klanten en door onze Eiffelaars. Dit willen we nu naar een hoger niveau tillen door te verbreden in ons dienstenaanbod én tegelijkertijd inhoudelijk te verdiepen. Ik ben ervan overtuigd dat de ervaring van Erik en Bram in grote mate zullen bijdragen aan deze verdere ontwikkeling van EIFFEL.

Ander nieuws

23 mei 2024

Bruynzeel versnelt ambitie om in 2035 Net Zero te bereiken