Menu

23 mei 2024

Miranda Nouwen benoemd tot CEO VDH Solar en Navetto

VDH Solar en Navetto, toonaangevende distributeurs van zonnepanelen en aanverwante producten, kondigen met genoegen de benoeming aan van Miranda Nouwen als hun nieuwe CEO, met ingang van 1 juni. Deze strategische stap onderstreept de voortdurende inzet van het bedrijf om klanten te begeleiden bij de energietransitie en verder te bouwen aan hun reputatie als een volwaardige "full-service" partner in energieoplossingen.

Als 'one-stop-shop' streven VDH Solar en Navetto ernaar om klanten op het gebied van energie opwekking, energie opslag en energie management systemen te voorzien van hoogwaardige oplossingen en expertise. Hierbij richten zij zich op de residentiele en kleinzakelijke markt en energietransitie projecten. Het bedrijf steunt op een netwerk van vooraanstaande leveranciers en interne deskundigheid om klanten te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes in deze snel evoluerende markt.

Miranda Nouwen brengt aanzienlijke commerciële ervaring in leidinggevende functies in de solarbranche met zich mee en zal een sleutelrol spelen in het verder uitbouwen van de positie van VDH Solar en Navetto als marktleider. VDH Solar en Navetto hebben altijd vooropgelopen wat betreft innovatie en klantondersteuning, en met deze nieuwe stap zijn ze vastbesloten om hun service naar een hoger niveau te tillen.

Miranda kijkt ernaar uit om bij te dragen aan het ondersteunen van alle klanten in deze dynamische industrie. Het succes van onze klanten is de sleutel voor succes van VDH Solar en Navetto.

Jurgen Hoogeveen, de voorganger van Miranda, heeft veel vertrouwen in zijn opvolgster: “De afgelopen twee jaar hebben we bij VDH Solar veel organisatorische stappen gezet, denk alleen al aan het verwelkomen van Navetto. Een mooi moment om het stokje door te geven aan Miranda. Ze is de juiste persoon voor de volgende fase van VDH Solar en Navetto.”

Lucien van der Heide, de oprichter van VDH Solar, benadrukt het belang van deze benoeming: "Miranda is de juiste leider voor ons bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat haar leiderschap ons zal helpen onze visie als integrale energieoplosser te verwezenlijken." Lucien blijft ook in de toekomst betrokken bij de onderneming in zijn rol als aandeelhouder, adviseur en non-executive bestuurder

VDH Solar en Navetto kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Miranda Nouwen als CEO en zijn vastbesloten om klanten te blijven voorzien van hoogwaardige energieoplossingen en service van wereldklasse.

Ander nieuws

03 juli 2024

HC Groep en Swegon bundelen hun krachten!