Menu

24 juni 2014

Nspyre: iPad geeft operators Vitablend controle

Nspyre ontwikkelde voor het Friese bedrijf Vitablend een app voor het ontsluiten van het maatwerk MES systeem FMS. In het juni nummer van Business Information Magazine verscheen een uitgebreide case over deze mobiele oplossing

Operators van Vitablend hebben sinds kort een iPad ter beschikking waarop een app draait die zo is gebouwd dat ze sneller, beter en gemakkelijker kunnen werken. Jeen Beijert, General Manager Vitablend, vertelt in de case over de voordelen die het FMS systeem en de iOS app oplevert.

Klik op deze link om het gehele artikel te lezen: http://www.nspyre.nl/nieuws/4325/ipad-geeft-operators-vitablend-controle

Vitablend maakt in haar vestigingen in Wolvega en Singapore gebruik van het door Nspyre ontwikkelde FMS systeem (Framework for Manufacturing Solutions). Met dit systeem en de ontsluiting ervan op een iPad, heeft Vitablend al diverse resultaten kunnen boeken op het gebied van Manufacturing Intelligence.

Over Vitablend


Vitablend is een producent van antioxidantenmixen en vitaminen- en mineralenmixen voor met name de levensmiddelenindustrie. Vitablend is een relatief jong bedrijf dat sinds de oprichting in 2001 een flinke groei heeft doorgemaakt en inmiddels aan honderden klanten in meer dan 60 landen industriƫle premixes levert.

Contactpersoon Nspyre:
Marlon Hiralal
E. marlon.hiralal@nspyre.nl
M. 06-38662432

Ander nieuws

14 juni 2024

Bruynzeel wint prestigieuze order van Charles Darwin Foundation