Menu

16 juni 2008

Ordina Technical Automation verzelfstandigt

Technical Automation gaat haar dienstverlening onder een nieuwe naam continueren met het huidige medewerkers- en klantbestand en wordt daarmee de grootste niet-beursgenoteerde onderneming in de bedrijfstak.

Alle contractbetrokkenen zijn ervan overtuigd dat de verzelfstandiging van Technical Automation een solide basis voor groei en continuïteit biedt die geheel in lijn ligt met de wens van het personeel en de klanten. Gilde en de directie van Technical Automation hebben de gezamenlijke ambitie om met klanten en medewerkers richting marktleiderschap in de Benelux te werken.

Over Technical Automation

Technical Automation beschikt over een krachtige mix van embedded- en industriële automatiseringsspecialisten inzetbaar op het totale technische automatiseringsvlak van chip tot en met fabriek. De kerndiensten bestaan uit detachering, consultancy, projectmanagement, development en engineering volgens diverse business modellen.

Over Gilde

GEM Benelux is een van de leidende partijen voor middelgrote en grote buy-outs. Gilde is opgericht in 1982 en beheert ruim € 2 miljard. Sinds haar oprichting is geïnvesteerd in bedrijven in dienstverlenende en industriële sectoren. Gilde heeft ondermeer geïnvesteerd in ICT bedrijven als PQR en Solidium. Andere investeringen van Gilde zijn Hevea Dunlop, Bakker Bart, ETNA, Hans Anders, Koninklijke Peijnenburg en Koninklijke Nedschroeff.

Voor meer informatie

Technical Automation
Ralf Bus
M. +31 (0)6 533 123 54
Marketing Manager

Ander nieuws

08 mei 2024

Maarten Hut wordt de nieuwe CEO van Fruity Line