Menu

21 april 2021

Perfect wijnproeven door exclusieve samenwerking e-Luscious en TUBES

Na een succesvolle proefperiode waarin e-Luscious, moederbedrijf van Wijnvoordeel.nl, Wijnbeurs.nl en Colaris, duizenden mensen kennis liet maken met wijnproefpakketten met daarin unieke 100ml single serve Tubes, slaan e-Luscious en TUBES Wines & Spirits by the glass, per april 2021 de handen ineen met een exclusieve langere termijn samenwerking voor de Benelux. Door deze samenwerking kunnen wijnliefhebbers in de Benelux optimaal ondersteund worden om tot de perfecte wijnkeuze te komen of om regulier van betere wijn in kleinere porties te kunnen genieten. E-Luscious wil voorloper zijn in de manier waarop mensen online geholpen worden bij de keuze van hun eigen favoriete wijnen. TUBES bottelde reeds drieduizend verschillende wijnen voor een zeer diverse, internationale klantenkring en is hard op weg om een leidende speler binnen de wijnwereld te worden met hun single serve concept.

Deze wijn proefpakketten met Tubes waren onderdeel van online wijnproeverijen. Hiermee is een volwaardige nieuwe manier van klant-interactie ontstaan, die ook nadat lockdown over zal zijn, een mooie aanvulling is op gebied van wijnbeleving. Gesterkt door dit succes gaan e-Luscious en TUBES de komende jaren door met het inspireren en verrassen van wijnliefhebbers. Zo zullen er verschillende proefpakketten, unieke geschenkverpakkingen en een direct-to-consumer platform worden gelanceerd. Door deze laagdrempelige optie kunnen mensen een brede selectie van wijnen ontdekken en hun smaakprofiel verder ontwikkelen.

Bart Kuppens CEO van e-Luscious: “Na de eerste positieve ervaringen kijken we uit naar een grotere uitbouw van het partnership met TUBES: voor ons een belangrijke partner om onze wijnliefhebbers hun eigen favoriete wijnen te laten ontdekken. Door onze unieke thuisproeverij pakketten kunnen onze huidige klanten nieuwe wijnen binnen ons assortiment leren kennen en kunnen nieuwe mensen op een toegankelijke en innovatieve manier met ons kennismaken. Ook willen we mensen de optie geven om regelmatig van 1 glas wijn te kunnen genieten zonder een hele fles te hoeven openen.

Edwin Blom, CEO van TUBES: “Dankzij ons unieke en beschermde procedé kunnen wij garant staan voor een optimale kwaliteit en smaakboeket van de wijn. We hebben reeds jaren over de hele wereld met veel succes TUBES mogen leveren en zijn verheugd met deze doorbraak in de Benelux. Gezien de slagkracht, de ambitie en de schaal van e-Luscious hebben we hoge verwachtingen.

Over e-Luscious

E-Luscious is de eigenaar van sterk groeiende on-line shops als wijnvoordeel.nl, wijnbeurs.nl, colaris.nl, leoncolaris.be, wijnbeurs.be, koffievoordeel.nl en koffiemarkt.be. De Wijnbeurs bestaat dit jaar 45 jaar, Colaris bestaat in 2022 100 jaar en Wijnvoordeel vierde vorig jaar haar 20ste verjaardag. Actief in 7 landen. Winnaar van meerdere Shopping Awards waaronder de publieksprijs in 2021 met Wijnvoordeel.

Over TUBES

TUBES (www.tubes.nl) bottelt wijn en sterke dranken in 35 ml, 50 ml, 60 ml en 100 ml (de officiële inhoud van één glas) tubes van recyclebaar glas & gerecycled plastic. Duurzaam en uniek vanwege een gepatenteerd concept, technologie en de vorm. Het bedrijf is actief in meer dan 20 landen en bottelt jaarlijks meer dan 8 miljoen tubes. TUBES wordt geleid door Glen Ritzen en Edwin Blom. TUBES heeft diverse onderscheidingen ontvangen, waaronder ‘Best Onboard Beverage Award 2019’ en kan de top van de internationale drankenwereld tot haar klantenkring rekenen. Obligaties van TUBES zijn genoteerd op de NPEX-effectenbeurs.

Ander nieuws

08 mei 2024

Maarten Hut wordt de nieuwe CEO van Fruity Line