Menu

03 juni 2013

PQR bekroond tot Best Managed Company 2013

De Meern, 3 juni 2013 – PQR behoort dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte eind vorige maand bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het 'Best Managed Companies' programma dat Deloitte in samenwerking met ING, VNO-NCW en TiasNimbas Business School organiseert. Deloitte concludeert dat de groep Best Managed Companies 2013 goed scoort op het thema 'Is your comfort zone future-proof?' PQR werd geprezen vanwege professionaliteit op het gebied van kennis, kennisdeling en innovatie. Bovendien laat PQR goede resultaten zien in lastige tijden binnen het werkterrein van datacenter, cloud en werkplek.

Deloitte organiseerde het Best Managed Companies programma voor het zesde achtereenvolgende jaar. PQR werd door de kritische jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelde Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van PQR. De landelijke jury koos uiteindelijk PQR die een jaar lang de titel 'Best Managed Company' mag voeren. "PQR is een zeer professionele onderneming, met goede resultaten en vermogenspositie en sterk op innovatie in een lastige markt", aldus het juryrapport.

PQR viel op vanwege professionaliteit op het gebied van kennis, kennisdeling en innovatie. Ronald Schaap, Algemeen Directeur PQR zegt hierover: "Door kennis en een goede relatie met zowel klant als partner, is PQR in staat de oplossingen te bieden die het beste werken voor de klant." Daarnaast geeft Schaap aan dat het programma van Deloitte zeer waardevol is voor de ontwikkeling van het bedrijf. "De feedback die we van Deloitte krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst. Het komende jaar zal PQR zich verder blijven ontwikkelen. Door de onderscheidende kracht van PQR zullen we aan de top blijven staan van de datacenter-, cloud-, en werkplekmarkt." Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Ander nieuws

03 juli 2024

HC Groep en Swegon bundelen hun krachten!