Menu

02 november 2017

Rob van den Noort kondigt vertrek aan als algemeen directeur bij Leen Bakker

Rob van den Noort, algemeen directeur van Leen Bakker, heeft besloten het bedrijf begin volgend jaar te verlaten. Er is nog geen opvolger aangesteld.

Rob van den Noort (53) bekleedde sinds 2015 de positie van algemeen directeur en heeft in die hoedanigheid niet alleen leiding gegeven aan de voorbereidingen op een verkoop van Leen Bakker door Blokker Holding aan Gilde Equity Management, maar ook aan de positionering van Leen Bakker als on- en offline woonwarenhuis.

Gerhard Nordemann, managing partner van Gilde Equity Management: “Mede dankzij Rob is Leen Bakker zich gedurende deze turbulente periode blijven toeleggen op de toekomst. Leen Bakker is als omni-channel retailer verder dan de meeste concurrenten met een duidelijke on- en offline propositie. Het bedrijf heeft een goede startpositie voor deze nieuwe fase in haar bestaan. Daar zijn we Rob dankbaar voor en we wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan.”

Rob van den Noort: “Ik kijk met een goed gevoel terug op twee bijzondere jaren. Leen Bakker was een sterk onderdeel van Blokker Holding. Ik kreeg de kans om dit bekende winkelmerk ook in de online omgeving sterker te maken en om mee te werken aan de voorbereidingen op een nieuwe stap voor Leen Bakker. Die klus zit er nu op. Gilde Equity Management biedt Leen Bakker volop kansen zich verder te ontwikkelen. Ik ben er trots op dat ik daar aan bij heb mogen dragen.”

Voor zijn komst naar Leen Bakker was Van den Noort algemeen directeur van Intertoys en werkte hij onder andere voor Somfy Group, IKEA Nederland en Philips Lighting.

Gilde Equity Management en Rob van den Noort gebruiken de komende tijd voor een goede overgang naar een nog te benoemen opvolger.

Ander nieuws

08 mei 2024

Maarten Hut wordt de nieuwe CEO van Fruity Line