Menu

05 december 2022

Rosenberg Ventilatoren onderdeel van HC Groep

Rosenberg Ventilatoren, producent en leverancier van luchtbehandelingskasten en ventilatoren, is onderdeel geworden van HC Groep uit Waalwijk. Met deze acquisitie versterkt de organisatie zijn marktpositie in Nederland als toonaangevende speler op het gebied van hoogwaardige luchtverdeelapparatuur, luchtverdeelcomponenten, klimaatplafonds, ventilatie- systemen en gebouwautomatisering.

Rosenberg Ventilatoren is sinds 1983 actief als producent en leverancier van luchtbehandelingskasten en ventilatoren met een snel groeiend marktaandeel en een sterke focus op een kwalitatief hoogstaande range modulaire composiet lucht- behandelingskasten, welke uniek is binnen Europa.

Rens Viëtor en Martin Jonker, directeuren en eigenaren van Rosenberg: “We geloven dat het bieden van unieke, duurzame systemen en producten in combinatie met een uitstekende dienstverlening het verschil maakt. HC Groep zal onze reikwijdte in de markt vergroten en bijdragen aan een verdere professionalisering van ons bedrijf, daarnaast kunnen we elkaars markt- propositie versterken. We zijn enorm verheugd dat we elkaar gevonden hebben en wij de continuïteit van ons bedrijf hebben kunnen waarborgen”.

Ron van Kan, CEO HC Groep: “We zijn enthousiast over de fit tussen HC Groep en Rosenberg Ventilatoren. Onze visie op de toekomstige markt en de rol van innovatieve, duurzame luchtbehandelingssystemen sluiten naadloos op elkaar aan. Met de komst van Rosenberg verwelkomen we een toonaangevende producent met een unieke en complementaire productrange binnen onze groep”.

Ander nieuws

12 april 2024

Van Rembrandt tot ANWB-paal