Menu

03 april 2023

Team EIFFEL nog sterker in het oplossen van structurele thema’s met komst Primaned Projectadvies

‘s Lands grootste speler in projecten, consultancy en interim vergroot daarmee wederom haar impact op grote landelijke uitdagingen.

Arnhem, 3 april 2023 – Team EIFFEL bouwt verder aan haar missie om belangrijke uitdagingen op te lossen. Na een reeks succesvolle overnames, integraties en organische groei staat de dienstverlener opgesteld om structurele thema’s integraal aan te pakken. Door nu ook Primaned Projectadvies aan het collectief toe te voegen, verstevigt Team EIFFEL haar leidende positie in project- en procesmanagement in de fysieke leefomgeving.

Impact op uitdagende thema’s

Binnen Team EIFFEL smelten talent en expertise samen tot de grootste project-, consultancy-, en interim-organisatie van Nederland. Ruim 2500 professionals bundelen kennis van legal, finance, data en project- en procesmanagement om organisaties in public en profit vooruit te helpen. En zo een positieve impact te maken op de grote, uitdagende thema’s.

Daarvoor is Team EIFFEL in 3 labels georganiseerd, waarvan EIFFEL Projects toonaangevend is in project- en procesmanagement in de fysieke leefomgeving. Na eerder al Palladio, Balance en TASK onder deze noemer samen te brengen, voegt de snelgroeiende dienstverlener daar nu Primaned Projectadvies aan toe. Door de marktleiders slim te laten samenwerken, is EIFFEL Projects in staat om op de thema’s infrastructuur en mobiliteit, energietransitie en duurzaamheid, (water)veiligheid en gebiedsontwikkeling meerjarige multidisciplinaire projecten te leiden, beheersen en versnellen.

Met de komst van Primaned Projectadvies verwelkomt Team EIFFEL de specialist in planning en projectbeheersing, waarmee de dienstverlening van EIFFEL Projects nog vollediger wordt.

Ketting van specialisten

Gert-Jan Meppelink, CEO van Team EIFFEL, kijkt uit naar de komst van Primaned Projectadvies: “We timmeren hard aan de weg om onder de noemer EIFFEL Projects de grootste landelijke speler in project- en procesmanagement in de fysieke leefomgeving te worden. Als ketting van specialisten kunnen wij projecten turn key opleveren, onze omvang is daarin een groot voordeel. Met de komst van Primaned Projectadvies voegen we hier expertise op het gebied van planning en risicomanagement aan toe. Zo draagt EIFFEL Projects bij aan complexe vraagstukken die de komende jaren de agenda’s bepalen en Nederland toekomstbestendig maken. Denk bijvoorbeeld aan de opgaven op het gebied van infrastructuur, energietransitie en de gebiedsontwikkelingsprocessen die nodig zijn om meer huizen te bouwen.”

Netwerk van compacte teams

Marcel Cornelius is scheidend eigenaar en directeur van Primaned Projectadvies. Hij ziet veel kansen voor de huidige groep adviseurs: “Primaned Projectadvies is een hechte club, daar vonden we al snel een DNA-match met Team EIFFEL. Door als netwerk van compacte teams te werken, ontstaat veel ruimte voor groepsdynamiek en ontwikkeling. Voor onze adviseurs gaat het plafond flink omhoog en openen deuren naar de bredere expertises die binnen Team EIFFEL aanwezig zijn. Een mooie voedingsbodem om als EIFFEL Projects marktleider te worden in integraal projectmanagement.”

Over Team EIFFEL

Team EIFFEL is ’s lands grootste speler in projecten, consultancy en interim. Een hecht collectief met een missie: talent en expertise samenbrengen om oplossingen te vinden voor knelpunten die de toekomst van Nederland bepalen. Team EIFFEL werkt vanuit verschillende labels aan grote en complexe thema’s, waaronder financial crime, juridische knelpunten bij de overheid, de energietransitie, gebiedsontwikkeling en leefbaarheid.

Kijk ook op www.teameiffel.nl

Ander nieuws

08 mei 2024

Maarten Hut wordt de nieuwe CEO van Fruity Line