Menu

31 december 2009

Verkoop afgerond: Atos Origin Technical Automation gaat samen met TASK24

Door de combinatie van beide ondernemingen wordt een volgende stap gezet in de ambitie om klanten nog beter te kunnen voorzien van hoogwaardige dienstverlening.

De nieuwe combinatie beschikt met 550 medewerkers over een bredere technologische expertise en stelt TASK24 in staat invulling te geven aan grote opdrachten en uitdagingen. Door medewerkers en klanten van TA en TASK24 is positief gereageerd op de krachtenbundeling die met de nieuwe combinatie tot stand is gekomen.

Over TASK24

TASK24 is een van de meest toonaangevende dienstverleners in de markt voor technische automatisering. Onze specialisten werken dagelijks met grote passie en betrokkenheid aan hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor onze klanten. De kerndiensten van TASK24 bestaan uit consultancy, projecten, development en engineering op basis van diverse business modellen. TASK24 wil vanuit haar specialistisch profiel de voorkeurspartner en –werkgever binnen haar bedrijfstak zijn. Daarbij is bewust gekozen voor een organisatiemodel met regionale spreiding. Hierdoor zit TASK24 dicht bij haar klanten en medewerkers en wil zij het ondernemersgevoel in de regio’s maximaal stimuleren. Bij TASK24 werken 550 medewerkers.
Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.task24.nl.

Voor meer informatie:

TASK24
Ralf Bus
M. +31 (0)6 533 123 54
Marketing Manager

Ander nieuws

03 juli 2024

HC Groep en Swegon bundelen hun krachten!