Menu

19 november 2010

Johma Sandwiches bundelt krachten met Convenience Foods Europe

De combinatie van beide ondernemingen leidt tot duidelijke voordelen. De verschillende klantsegmenten en productcategorieƫn sluiten goed op elkaar aan waardoor een uitgebreider productassortiment kan worden aangeboden. Tevens zal de gecombineerde onderneming kunnen profiteren van versnelde productontwikkeling middels bundeling van expertise en schaalvoordelen. De beschikbaarheid van twee productielocaties zal leiden tot een efficiƫntere distributie en een verder verhoogde leveringsbetrouwbaarheid voor haar klanten.

Door de krachtenbundeling is de combinatie uitstekend gepositioneerd om de West-Europese markt voor versverpakte sandwiches verder te ontwikkelen. Naast autonome groei worden verdere acquisities niet uitgesloten

De verkoop van haar sandwichbedrijf geeft Johma Signature de mogelijkheid zich volledig te concentreren op de verdere groei van haar salade activiteiten.

Over de overnameprijs worden geen mededelingen gedaan. Afronding van de transactie vindt plaats binnen twee weken en zal naar verwachting geen directe gevolgen hebben voor de beide productielocaties en medewerkers.

Voor meer informatie:


Citigate First Financial B.V
Wouter Van de Putte
020 575 40 80
Frank Jansen
020 575 40 24

Convenience Foods Europe B.V.
Wiebe Visser
0493 34 87 10

Johma Signature B.V.
Erik Bras
053 5373530

Over CFE:

CFE is in 2010 ontstaan als verzelfstandiging van de continentaal-Europese activiteiten van Greencore Group PLC. In de Benelux is CFE actief als private label producent van verse pizza's, verse sauzen, maaltijden, broodjes en sandwiches. CFE is een portfolio-onderneming van Parcom Capital.

Ander nieuws

08 mei 2024

Maarten Hut wordt de nieuwe CEO van Fruity Line