Menu

26 mei 2021

Wijnondernemers Thomas Luberti en Frits van der Bijl sluiten zich aan bij e-Luscious

Thomas Luberti en Frits van der Bijl – eigenaren van Koopeenvat.com en Expertwijn – zullen vanaf 1 juni werkzaam zijn bij e-Luscious als Directeur Business Development en Business Development Manager. Deze overname past goed in de grotere ambitie van e-Luscious om zoveel mogelijk mensen een persoonlijk passende klantreis te kunnen bieden.

Bart Kuppens: “We zijn verheugd dat Thomas en Frits zich bij ons hebben aangesloten. Zowel Koopeenvat.com als Expertwijnen hebben veel groei potentieel. Thomas en Frits hebben een unieke combinatie van ondernemerschap, startup ervaring, wijnpassie, ecommerce expertise en goed leiderschap gecombineerd tot winstgevende klantproposities. En van mensen die dat ook nog eens combineren met grote ambitie en positieve kijk op de wereld kunnen we er binnen e-Luscious simpelweg nooit genoeg hebben!

Het team zal zich concentreren op het groeien van 3 grote elementen in de strategie van e-Luscious:
1) het uitbouwen van de recent gesloten Tubes partnership
2) het ontwikkelen en implementeren van loyaliteits programma’s
3) de uitbouw van onze vaten initiatieven (VatenCollectief/Koop een Vat)

Thomas: Met Koop een Vat en onze andere proposities zoeken we naar digitale manieren om wijnliefhebbers te verbinden aan mooie wijn, de makers en hun verhaal. Dit past perfect bij de ambitie van e-Luscious en ik kijk er naar uit om samen de proposities van de toekomst, met nog veel meer impact, verder uit te bouwen. Na verschillende marketing en sales rollen bij grote bedrijven en merken, altijd gecombineerd met (wijn)ondernemerschap is dit een kans die ik niet kon laten lopen.

Frits: Als ondernemer ben ik enorm blij en trots dat we ons bij e-Luscious kunnen aansluiten. Twee van mijn grote passies wijn en e-commerce komen hier samen. Door ons aan te sluiten bij e-Luscious kunnen we onze gezamenlijke ambities nog beter realiseren.

Ander nieuws

14 juni 2024

Bruynzeel wint prestigieuze order van Charles Darwin Foundation