Menu

Ultimo

Ultimo, opgericht in 1998 en gevestigd in Nunspeet, is een toonaangevende ontwikkelaar van software voor het functioneel beheer van bedrijfsmiddelen en processen. Van het plannen van onderhoud op vliegvelden tot het beheer van medische apparatuur bij grote ziekenhuizen tot het beheer van het wagenpark van een afvalinzamelingsbedrijf of alle bedrijfsmiddelen van een logistieke dienstverlener in de haven, Ultimo’s software-oplossingen worden gebruikt door meer dan 2.000 bedrijven wereldwijd.

Ultimo realiseert meer dan 20 miljoen euro omzet en telt c. 175 medewerkers. Ultimo’s software onderscheidt zich door haar gespecialiseerde en toch zeer flexibele software die goed integreert in verschillende ERP-systemen.

Het bedrijf heeft een reputatie voor het aanbieden van innovatieve (SaaS) oplossingen die gemakkelijk kunnen worden afgestemd op de behoefte en processen van de klant.

Gilde en management hebben samen een internationale groei strategie ingezet en Ultimo heeft succesvol haar meerjarige tweecijferige groei track record gecontinueerd, ondersteund door omvangrijke investeringen in haar platform en klant oplossingen, alsmede opschaling van haar organisatie door investeringen in expert medewerkers en geografische footprint.

In 2017 heeft Ultimo haar samenwerking met Gilde aangekondigd.

www.ultimo.com

Industry

Zakelijke dienstverlening

Setting

Bedrijfsopvolging

Status

Verkocht

Locatie

Nunspeet, Nederland

Omzet

> EUR 20M