Menu

Boboli

Boboli, opgericht in 1999 en gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, produceert focaccia speciaal broden en artisanale Mediterrane hartige snacks.

Boboli realiseert een omzet van ruim EUR 60 miljoen, bakt ruim 75 miljoen producten per jaar en heeft c. 200 FTE in dienst. De klantenkring van de onderneming bestaat uit onder andere toonaangevende supermarkten, discounters en foodservice bedrijven in Noordwest Europa en in de VS. Boboli’s handgevormde, bevroren bake-off producten worden afgebakken in de in-store bakkerijen voor on-the-go consumptie en de koelverse bake-off producten worden verkocht voor consumptie thuis.

De groei van de onderneming wordt gedreven door een aantal food en retail trends, waaronder premiumization, snacken en on-the-go convenience.

Gilde werd in 2017 verwelkomd door de oprichter en het management van Boboli als solide groei partner voor de volgende fase van internationale expansie. De eerste stap om de unieke positie van de onderneming verder uit te bouwen werd gezet met de bouw van een derde bakkerij. De volgende fase van internationale groei is in volle gang, waarbij Boboli voortdurend investeert in product innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten in samenwerking met haar klanten.

www.boboli.nl

Industry

Voeding

Setting

Bedrijfsopvolging

Status

Portfolio

Locatie

Bunschoten-Spakenburg, Nederland

Omzet

> EUR 60M