Menu

Nspyre

Nspyre, voorheen Ordina Technical Automation en Atos Origin Technical Automation, is actief op het gebied van technische automatiseringsdiensten.

In 2008 creëerden Gilde en het management Nspyre door de overnames en carve-outs van de technical automation afdelingen van Ordina en Atos. Nspyre is de leidende ICT dienstverlener in de Benelux geworden – met meer dan 600 hoog opgeleide specialisten – op het gebied van innovatie, R&D, hoog complexe bedrijfskritische systemen en engineering.


Nspyre is bekend geworden om haar sterke en innovatieve dienstenaanbod binnen de technical automation, en heeft haar gespecialiseerde dienstaanbod succesvol uitgebreid met bijvoorbeeld de opening van een "nearshore" vestiging in Cluj (Roemenië) en de overname van Irmato ES in 2014 (mechanica en mechatronica).

In 2015 is Nspyre verkocht aan het Franse Altran, een wereldwijde leider op het gebied van innovatie en hightech engineeringadvies, waarbij Nspyre de Nederlandse hoofdvestiging voor de groep is geworden.

www.nspyre.nl

Industry

Zakelijke dienstverlening

Setting

Verzelfstandiging

Status

Verkocht

Locatie

Utrecht, Nederland

Omzet

> EUR 60M