Menu

De Banketgroep

De Banketgroep is een private label producent van (chocolade) stroopwafels, verse eierwafels en een breed assortiment van andere banketproducten. In juli 2007 is De Banketgroep ontstaan door de samenvoeging van Bakkersland Banket en Van der Breggen. De grootste klantengroep voor De Banketgroep zijn de grote Europese supermarktketens die naast steeds kwalitatief betere producten ook zeer scherp zijn op prijs.

De twee in 2007 gekochte ondernemingen waren individueel minder uitgerust om innovatieve producten te leveren met de juiste kwaliteit en prijs.

Binnen de nieuw gecreƫerde combinatie is de gehele product ontwikkeling, de fabrieksorganisatie alsmede de verkoop aanpak opnieuw en krachtiger neergezet.
In een periode van 9 jaar is De Banketgroep uitgegroeid van een traditionele gediversifieerde lokale banketbakker naar een van de leidende Europese banketspelers met een sterke focus op wafels.

In 2016 heeft De Banketgroep de krachten gebundeld met het Franse Poult en ontstond een internationaal leidende koek en banketspeler.

www.banketgroep.com

Industry

Voeding

Setting

Vervangingskapitaal

Status

Verkocht

Locatie

Tilburg, Nederland

Omzet

> EUR 110M