Menu

Conclusion (Future)

Conclusion is opgericht in 1997 als een dienstverlener met een breed spectrum aan detachering- en consultancy diensten. Conclusion verwelkomde Gilde in 2013 als nieuwe groeipartner. Samen met de oprichters en het management van Conclusion zijn alle activiteiten gestroomlijnd en geoptimaliseerd, terwijl tegelijkertijd Conclusion als platform werd hervormd. De organisatiestructuur werd vereenvoudigd in twee divisies met eigen management teams en zeven service lines. Bovenop het sterke commercieel succes groeide Conclusion door de overnames van onder andere ForeyeT (digitale signage) en VSH (integratietechnologie).

Conclusion transformeerde naar een leidende managed services aanbieder in haar respectievelijke markten met een jaarlijkse omzet van meer dan EUR 200 miljoen.

In 2016 is de ICT divisie van Conclusion – met meer dan 1.250 specialisten en technische experts – succesvol verkocht. De BPO activiteiten van Conclusion, gericht op het publieke domein, zijn inmiddels actief als de Future groep.

Na jaren van succesvolle groei is de Future groep in december 2017 verkocht.

www.conclusion.nl

Industry

Zakelijke dienstverlening

Setting

Vervangingskapitaal

Status

Verkocht

Locatie

Utrecht, Nederland

Omzet

> EUR 215M