Menu

Adam Prusa

Associate

Adam is sinds 2021 werkzaam bij Gilde. Hiervoor werkte hij als data analist en productmanager bij een FinTech start-up, waar hij zich vooral richtte op private equity en doorliep hij stages bij Opportunity Partners en Accenture. Adam studeerde Economie & Bedrijfseconomie aan de Universiteit Utrecht en Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Direct

+31 30 760 5910

Interview

Waarom heb je gekozen voor private equity?
Van jongs af aan vond ik ondernemersverhalen en de elementen die aan het succes van een onderneming ten grondslag lagen erg interessant. Bijvoorbeeld, wat maakt een bedrijf succesvol, hoe gaan bedrijven om met moeilijkheden, en wat onderscheidt een specifieke onderneming van de rest van de markt? Private equity biedt een dynamische omgeving, waar je bedrijven kan helpen deze vragen om te zetten in zakelijke beslissingen. Dagelijks werken aan nieuwe uitdagingen met een team dat elkaar goed aanvult, maakt private equity de leukste werkomgeving voor mij.
Wat trok je aan in Gilde?
De combinatie van in-house talent en de focus op ondernemerschap die iedereen bij Gilde heeft. In de afgelopen drie decennia heeft Gilde een uniek track record opgebouwd, voornamelijk te danken aan de manier waarop iedereen samenwerkt, zowel intern als met de portfoliobedrijven. Dit is iets wat mij vanaf het eerste moment aansprak.
Betrokken bij de volgende investeringen